Yardım Mi 8 se Netflix

sar1990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
taş
Cihazım
xperia neo
Konular
1
Merhaba arkadaşlar cihazima Google play store dan yüklediğim Netflix vardı bugün hata aldım diye silip tekrar yukluyeyim dedim ancak Netflix görünmüyor play store da bu arada cihazim sertifikalı görünüyor

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
aynisi bana oldu suan cozmeye calisiyorum googleplayde gozukmuyo apk yukluyorum son surum hata raporu veriyor eski surum yukluyorum bu seferde profil degisimi yapamiyorum

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
burdakini indir kur ve konu açmadan önce biraz araştırma yapın konu kirliliğinden başka bir şey degil bu Çözüldü - Netflix

Oyla:

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
burdakini indir kur ve konu açmadan önce biraz araştırma yapın konu kirliliğinden başka bir şey degil bu Çözüldü - Netflix

Sorunu cozemedik ki burda konu aciyoruz verdigin linkte evet netflix aciyor fakat profil degisimine musade etmiyor buda bizim icin sorun baskasinin izlediklerinin arasina benim izlediklerim girdiginde problem yasiyoruz mevzuyu anlamadan bos yorum yapma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam APK kuralimda güncelleme geliyormu play Store'dan sonra takıntılıyim biraz ;)

1 ay oncesine kadar geliyordu ne olduysa yeni oldu gelmiyor googleplayde netflix cikmiyor apkde cozum degil sabahtan beri 20 e yakin farkli surum apk denedim açilan surumude profil degisikligine izin vermiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-06-21-15-25-48-357_com.netflix.mediaclient.png
    Screenshot_2019-06-21-15-25-48-357_com.netflix.mediaclient.png
    119,4 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:

sar1990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
taş
Cihazım
xperia neo
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Sorunu cozemedik ki burda konu aciyoruz verdigin linkte evet netflix aciyor fakat profil degisimine musade etmiyor buda bizim icin sorun baskasinin izlediklerinin arasina benim izlediklerim girdiginde problem yasiyoruz mevzuyu anlamadan bos yorum yapma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ay oncesine kadar geliyordu ne olduysa yeni oldu gelmiyor googleplayde netflix cikmiyor apkde cozum degil sabahtan beri 20 e yakin farkli surum apk denedim açilan surumude profil degisikligine izin vermiyor

Şuanda program açılıyor mu açılıyor ki bitmiştir sen bana programda profil degistiremiyorun diyorsun bunun miuiyle ne alakası var peki

Oyla:

sar1990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
taş
Cihazım
xperia neo
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda program açılıyor mu açılıyor ki bitmiştir sen bana programda profil degistiremiyorun diyorsun bunun miuiyle ne alakası var peki
Hocam yorum kirliliği yapmayin o konuları ben araştırdım yardımcı olucaksaniz olun

Oyla:

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41

Miui ile alakasi var evdeki hic bi cihazda bu problem yok ayni surumu yukluyoruz daha dun profil degisirken sorun yokken hatta bi ay oncesine kadar markette guncelleme yapilirken bi anda netflixin marketten yok olmasi tabi miui sorunu.Son bi kac gundur herkes netflix problemi yasiyor silenler tekrar yuklediginde ya hata raporu aliyor yada profil degistiremiyor.Ne kadar seviyosunuz millete laf atmayi.Sorun var ki insanlar burda konu aciyor rahatsiz oluyorsa bakma konulara..

Oyla:
Üst Alt