A avrasya07 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ferdi Cihazım mi 8 se Yaş 43 Konum antalya Katılım 8 Nisan 2019 Konular 9 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Puanları 1 31 Mayıs 2020 #1 mi 8 se mu 12 güncelleme sebeke sorunu oldu ne yapabilrim
GadReg Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hüseyin Cihazım Mi 8 Se Yaş 24 Konum Türkiye İstanbul Zeytinburnu Veliefendi Katılım 17 Kasım 2019 Konular 25 Mesajlar 191 Tepkime puanı 351 Puanları 63 31 Mayıs 2020 #2 avrasya07' Alıntı: mi 8 se mu 12 güncelleme sebeke sorunu oldu ne yapabilrim Genişletmek için tıkla ... Twrpden Modem Dosyasını Flashlayın Sorununuz Çözülecektir. Oyla: Oyla 0 Downvote
avrasya07' Alıntı: mi 8 se mu 12 güncelleme sebeke sorunu oldu ne yapabilrim Genişletmek için tıkla ... Twrpden Modem Dosyasını Flashlayın Sorununuz Çözülecektir.
A avrasya07 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ferdi Cihazım mi 8 se Yaş 43 Konum antalya Katılım 8 Nisan 2019 Konular 9 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Puanları 1 31 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 GadReg' Alıntı: Twrpden Modem Dosyasını Flashlayın Sorununuz Çözülecektir. Genişletmek için tıkla ... yaptım hocam düzelmedi.. otomatik sebek aramayı iptal edip kendim aradıgımda turk teleokom yasaklı diye cıkıyor.. Oyla: Oyla 0 Downvote
GadReg' Alıntı: Twrpden Modem Dosyasını Flashlayın Sorununuz Çözülecektir. Genişletmek için tıkla ... yaptım hocam düzelmedi.. otomatik sebek aramayı iptal edip kendim aradıgımda turk teleokom yasaklı diye cıkıyor..