Yardım Mi 8 se modeli çift hatlı.kullanim

sinan.kigilcim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.1.0
Telefon Modeli
Mi 8 se
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar yeni iki telefondan kurtulup tek telefon kullanmak için mi 8 se modeli aldim fakat telefon bazi uygulamalardan atıp analiz icin Mı hata raporu gönderilerinki diyor bunu çözemedim ald

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Oyla:

sinan.kigilcim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cihazınız Hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz. Yüklü yazılımınızdan dolayı sorun yaşıyor olabilirsiniz. Alttaki konuyu inceleyerek işlem yapmanız ve güncelleme yapmanız faydalı olacaktır.
Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme ve Sıfırlama/Gcam)

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle hızlı cevap.icin teşekkürler attığınız linkte ben beceremedim sanırım ben
Öncelikle cihazınız Hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz. Yüklü yazılımınızdan dolayı sorun yaşıyor olabilirsiniz. Alttaki konuyu inceleyerek işlem yapmanız ve güncelleme yapmanız faydalı olacaktır.
Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme ve Sıfırlama/Gcam)

Hızlı cevap için teşekkürler ancak linkte bulmayı beceremedim teknoloji özürlü biri olarak

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Hocam demiş olduğunuz anlayamadım ama konunun ilk mesajını baştan bir okuyup gözden geçirirseniz Mi8SE için ne yapmanız gerektiğini, nasıl yapmanız gerektiği ve hangi rom iyi hangisi sorunlu vs. hepsi yazıyor.

Oyla:
Üst Alt