Rehber Mi 8 SE MIUI 12 BETA Kurulumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halacoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
2
Biraz uğraştıktan sonra başardım. Aslında uyumlu parçaları birleştirince sorunsuz yükleniyor ve hatasız çalışıyor.

1. Bu TWRP'yi yükleyin, diğerlerinde hata veriyor:
2. MIUI 12 BETA sürümünü TWRP ile flaşlayın:
3. Şebeke, sensör ve portre konusunda sorunsuz modem dosyasını flaşlayın:
4. Google servisleri için istediğiniz paketi flaşlayın:

Not 1: Orijinal yazılım olduğu için TWRP sürekli silinip Mi Recovery ile değiştiriliyor. Ama sonradan yüklemek mümkün. Uğraşmamak için doğru sırayla tüm paketleri tek seferde flaşlayabilirsiniz.
Not 2: Performans ve pil ömrüne yorum yapacak kadar uzun süreli kullanmadım ama BETA olduğunu unutmamak gerek.
Not 3: Yanlış bir işlem yaparsanız cihazınızda oluşacak herhangi bir sorunda mesuliyet kabul etmem.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Samedx3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samed
Cihazım
Mi 8 se
Konular
3
Hocam merhaba yaklaşık 5 saattir uğraşıyorum , şimdi bende eu beta miui11 vardı miui 12 dosyasını direk twrpden flhasladım yedkte almamıştım :/ sonra cihaz acılmayınca twrpden geri miui 11 i flhasladım şimdi her şey gitti fastbootda kaldım twrp atıyorum olmuyor hata veriyor hata bu (remote: Failed to load/authenticate boot image: Load Error) senin verdigini deneyecem şimdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoacam denedim yok olmuyo bakıyorum diriver sorunu yok ilk zaten flhas kodu çalışıyo boot kodunu yazdıgımda yine aynı hata cihazım unlock neden olabilir bu hata ve verilerimi nasıl içinden kurtara bilirim fast boot üzerinden yedek ala bilirmiyiz ben zaten twrpyi alacamda olmuyo.

Son düzenleme:

garavel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8 se
Meslek
Teknisyen
Konular
7
Hocam merhaba yaklaşık 5 saattir uğraşıyorum , şimdi bende eu beta miui11 vardı miui 12 dosyasını direk twrpden flhasladım yedkte almamıştım :/ sonra cihaz acılmayınca twrpden geri miui 11 i flhasladım şimdi her şey gitti fastbootda kaldım twrp atıyorum olmuyor hata veriyor hata bu (remote: Failed to load/authenticate boot image: Load Error) senin verdigini deneyecem şimdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoacam denedim yok olmuyo bakıyorum diriver sorunu yok ilk zaten flhas kodu çalışıyo boot kodunu yazdıgımda yine aynı hata cihazım unlock neden olabilir bu hata ve verilerimi nasıl içinden kurtara bilirim fast boot üzerinden yedek ala bilirmiyiz ben zaten twrpyi alacamda olmuyo.
Fastboot dan çin romu yüklemen gerekiyor geri

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halacoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk mesajı değiştiremediğim için buraya yazıyorum: 4. maddede sorun yaşarsanız, Open GApps flaşlaması hata verirse, aşağıya eklediğim küçük araç vasıtasıyla TWRP olmadan da Google Play servislerini cihazınıza kurabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• GoogleInstaller_3.0.apk
    175,6 KB · Görüntüleme: 10

Samedx3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samed
Cihazım
Mi 8 se
Konular
3
teşekürler şimdi mi flhas tool ile save user data secenegini kullanarak formatlıyorum umarım olur ve bilgilerime erişe bilirim bi tane çin romu buldum daha sonra ondan verileri alınca miui 12 ye gececem denemek için.

garavel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8 se
Meslek
Teknisyen
Konular
7
teşekürler şimdi mi flhas tool ile save user data secenegini kullanarak formatlıyorum umarım olur ve bilgilerime erişe bilirim bi tane çin romu buldum daha sonra ondan verileri alınca miui 12 ye gececem denemek için.
Yeni romu yüklediğin zaman cihazın içindeki bütün dosyalar gidecek mi bulut da yedekleme açıksa öyle kurtarabilirsin

Samedx3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samed
Cihazım
Mi 8 se
Konular
3
Yeni romu yüklediğin zaman cihazın içindeki bütün dosyalar gidecek mi bulut da yedekleme açıksa öyle kurtarabilirsin

hocam save user data secerek formatlıyorum da son anda hata veriyor sistem boot etmiyor ama recovery stock oluyor sonra ben onu twrp sürümleri ile değiştirecem deniyorum twrplerin elbet biri çalışak ve ben de yedek alıcam mi bulut var ama mi bulut neleri kapsıyor acık yedekliyordu sürekli .

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Konu bütünlüğünü korumak için şimdilik tek konu üzerinden devam ediyoruz.

MIUI 12 tabanlı Custom romlar çıkınca (eu ve miroom vb.) Cihazınız için konusunu açabilirsiniz.
İyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt