Yardım Mi 8 SE , MiRoom 9.11.14 kamera açılmıyor

Kugy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiRoom 9.11.14
Telefon Modeli
Mi8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Mi8 SE , MiRoom 9.11.14 yükledim ve kamera açılmıyor. Kurulumdan önce, wipe, cache. Syetem temizledim. Ve kameranın verilerini de temizledim ama yine de olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?

Kugy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kamera sorunu çözeyim derken magisk den gcam ile ilgili birşey indirdim. Ama telefon her açılışta fastboot modda kalıyor. Bir türlü çıkmıyor.
Ne yapabilirim.

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Mi8 SE , MiRoom 9.11.14 yükledim ve kamera açılmıyor. Kurulumdan önce, wipe, cache. Syetem temizledim. Ve kameranın verilerini de temizledim ama yine de olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
Şebeke dosyasını flaşladıysan eğer genelde ondan oluyor. Wipe yapmak çözüm olmuyor pek

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Kamera sorunu çözeyim derken magisk den gcam ile ilgili birşey indirdim. Ama telefon her açılışta fastboot modda kalıyor. Bir türlü çıkmıyor.
Ne yapabilirim.
Hocam twrpye girin alttan advanced secenegini seçin oradan unroot diyin ve rootu kaldırın. Bunla beraber o modül de kalkar ve telefon açılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada dediğin sorunu ben de yaşadım bu yüzden eu beta 10.10 a geçtim şuan problem yok

Oyla:

Kugy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Çok teşekkür ederim YasPeh. Telefon açıldı.

Rom u kurduktan sonra kamera açılıyor ve bütün modları çalışıyor. Ama modem dosyasını flahlayınca kameranın portre modu açılmıyor. Birkaç kez denedim ve modem dosyasından olduğunu anladım.
Bu sorun ile karşılaşan var mıdır acaba?

Google kamera kurayım dedim ama google kamera hata veriyor. Miui 11 için olan v7 olanları da denedim ama olmadı.
Miui 11 ile Mi8 SE'de çalışam kamera versiyonu var mıdır? Nasıl yapabilirim. Orjinal kamera pek kötü oldu bu room güncellemelerinden sonra.

Son düzenleme:
Oyla:

THK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
2
Cihazım
Mı 8 se
Konular
7
Ben de olayı yeni farkettim. Bende de durum aynı

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Çok teşekkür ederim YasPeh. Telefon açıldı.

Rom u kurduktan sonra kamera açılıyor ve bütün modları çalışıyor. Ama modem dosyasını flahlayınca kameranın portre modu açılmıyor. Birkaç kez denedim ve modem dosyasından olduğunu anladım.
Bu sorun ile karşılaşan var mıdır acaba?

Google kamera kurayım dedim ama google kamera hata veriyor. Miui 11 için olan v7 olanları da denedim ama olmadı.
Miui 11 ile Mi8 SE'de çalışam kamera versiyonu var mıdır? Nasıl yapabilirim. Orjinal kamera pek kötü oldu bu room güncellemelerinden sonra.
Android 10 tabanlı bütün custom romlarda bu sorun mevcut. Mi 8se global bie cihaz olmadığı için maalesef modem dosyasına ihtiyaç var. Umarım ilerleyen zamanda fix dosya bulurlar. Gcam kurmak istersen mi room'un sayfasında her cihaz içşn gcam var. Ben ordan indirip kullanıyorum

Oyla:

Kugy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1

Bu sayfadakileri uygulayınca Mi8 Se için olanı kurdum ve Google Camera çalıştı. Ve gayet güzel çekiyor.

Oyla:
Üst Alt