Yardım Mİ 8 Se kullanamadığım portre modu.

ibrahim198131

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
69
Sayın forumcular gerçekten bu durumdan çok sıkıldım miui 11 mi room stabili bekledim betasında çalışmıyordu portre modu belki stabilinde çalışır dedim malesef çalışmadı dedim miui 12 betalarında yaparlar belki dedim hiçbir sürümde kullanamadım bu işin bi çözümü varmıdır ya.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sayın forumcular gerçekten bu durumdan çok sıkıldım miui 11 mi room stabili bekledim betasında çalışmıyordu portre modu belki stabilinde çalışır dedim malesef çalışmadı dedim miui 12 betalarında yaparlar belki dedim hiçbir sürümde kullanamadım bu işin bi çözümü varmıdır ya.
Çalışmıyordan kastınız nedir ? Yeşil ekran mı veriyor

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Evet hocam ya yeşil ekran
Romu sistemi dalvik cacheyi silip tekrar flaşlayın arkasından forumda paylaşılan sorunsuz modem dosyasını flaşlayın sorun çözülür rom ile alakası yok modemden kaynaklı bahsi geçen sorun

ibrahim198131

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romu sistemi dalvik cacheyi silip tekrar flaşlayın arkasından forumda paylaşılan sorunsuz modem dosyasını flaşlayın sorun çözülür rom ile alakası yok modemden kaynaklı bahsi geçen sorun
Tamam hocam birazdan deniyeyim.

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Tamam hocam birazdan deniyeyim.
Format data yapıp denemenizi tavsiye ederim ayrıca modem olarak hangisini kullanıyorsunuz (romun ardından kurduğumuz modem dosyası) bir de magiskten gcam modülü falan kullanıyormusunuz

ibrahim198131

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format data yapıp denemenizi tavsiye ederim ayrıca modem olarak hangisini kullanıyorsunuz (romun ardından kurduğumuz modem dosyası) bir de magiskten gcam modülü falan kullanıyormusunuz
Yok hocam modül kullanmıyorum isterseniz atayım kullandığım modem dosyasını romu kurarken zaten 4 wipe yaparak kurdum ama bilemiyorum modem dosyası bu modem_MI8SE_9.5.16_TWRP
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem dosyamı değiştirdim ve sorunu çözdüm sorunu olanlar bu modem dosyasını kurup çözebilir :)

Son düzenleme:
Üst Alt