- Adım
- hs
- Cihazım
- redmi pro
- Konular
- 4
Merhaba Arkadaşlar EU 11.0.1.0 stable romu deneyen var mı? bildirim sorunu gibi kronik sorunlar devam ediyor mu?
Evet oldu. Bildirimden şebeke sorunu mevcut. Modifiye edilen modem dosyasi kurulunca da yakınlık sensörü çalışmıyor.Merhaba Arkadaşlar EU 11.0.1.0 stable romu deneyen var mı? bildirim sorunu gibi kronik sorunlar devam ediyor mu?
Çözümü yoktur. Yeni güncellemeyi beklemelisiniz veya android 9 a dönme talimatı ile bir önceki sürüme dönüş yapabilirsinizMerhaba arkadaşlar ota ile android 10 güncelleme geldi önce hat gitti onu modem dosyası ile hallettim fakat şimdide kamera portre modunda yeşil ekranda kaldı varmıdır bi çözümü yoksa yeni güncellememi bekliyecez yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Anladım bekleyelim yapacak bişey yok teşekkürlerÇözümü yoktur. Yeni güncellemeyi beklemelisiniz veya android 9 a dönme talimatı ile bir önceki sürüme dönüş yapabilirsiniz
7-zip programı lazım. İndirilen Rar dosyasının içinde bir klasör olur onu Rar dan çıkardıktan sonra klasör üzerine sağ tıklayıp 7zip ile çıkart demeniz gerekir. O zaman tgz formatını elde edersiniz. Ben böyle yaparak kurulum yaptımtelefonum fastboot ekranında kaldıgı için mi flash dan çin romunu yükleyeceğim. mi flash programı .tgz uzantılı dosya istiyor bulamıyorum, yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkürler
7-zip programı lazım. İndirilen Rar dosyasının içinde bir klasör olur onu Rar dan çıkardıktan sonra klasör üzerine sağ tıklayıp 7zip ile çıkart demeniz gerekir. O zaman tgz formatını elde edersiniz. Ben böyle yaparak kurulum yaptım
Çin Romundan çıkmak için farklı bir yol izlemeniz lazım , 9.5.11 stabil çin romunu cihaza kurup daha sonra 1102 twrp kurarak v10.3.2.0 eu stabil e geçebiliyorsun. Ardından twrp1227 kurarak v11 stabil sürüme geçiyorsun. Bundan başka bir yol uygulayıp yapabilen varsa bilmiyorumÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Sorunum o değildi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesinden fastboot ".tgz" formatlı çince rom indirdim ve mi flashdan telefona yükledim. Telefonu fastboot dan kurtardım, şimdi düzgün çalışan twrp ve rom u araştırıyorum.