Yardım Mi 8 Se hataları

Hakkı21

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eurom 11.0.3
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
İyi akşamlar arkadaşlar. Şu ana kadar zevkle kullandığım Xioami Mi 8 se telefonumdan soğumaya başladım. Orjinal bataryaya taktırmama rağmen şarj aşırı derece hızlı bitiyor. Hızlı şarj özelliği de kayboldu. Farklı adaptör ve kablo denememe rağmen telefon hızlı şarj olmuyor. Ultra güç modu devre dışı görünüyor ve o modu da kullanamıyorum. Eurom 11.0.3 sürümündeyim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
İyi akşamlar arkadaşlar. Şu ana kadar zevkle kullandığım Xioami Mi 8 se telefonumdan soğumaya başladım. Orjinal bataryaya taktırmama rağmen şarj aşırı derece hızlı bitiyor. Hızlı şarj özelliği de kayboldu. Farklı adaptör ve kablo denememe rağmen telefon hızlı şarj olmuyor. Ultra güç modu devre dışı görünüyor ve o modu da kullanamıyorum. Eurom 11.0.3 sürümündeyim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bataryanın orjinal olduğuna emin misiniz

Oyla:

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Bu telefona orjinal pili bence xiaomi bile bulamaz. Yine de orjinal dersek pil için rom değişimi yapın ve onda da durumu takip edin bakalım ne olacak. Örneğin mi room 9.10.10 yükleyin.

Oyla:

Hakkı21

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu telefona orjinal pili bence xiaomi bile bulamaz. Yine de orjinal dersek pil için rom değişimi yapın ve onda da durumu takip edin bakalım ne olacak. Örneğin mi room 9.10.10 yükleyin.
Bilmiyorum
Teşekkür ederim. Format çekmeyi düşünüyorum şu an için.

Oyla:
Üst Alt