Yardım Mi 8 se Hakkında Sorularım.

enesalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Beyler yeni tel aldım .8 se . Bunun içinde global ron yüklü geldi miui 9.5 stabel . Ben global yok saniyodum . Sanirkm fake rom hatta yüz tanıma bile yok bölge yi Hindistan yapip denedim . Şimdi geçebileceğim en iyi ve en stabil rom nedir ??????? Tavsiye verin lütfen . Ne yapiyim. Ve rom gecisi nasıl çok zormun?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-11-21-09-34-00-136_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-11-21-09-34-00-136_com.android.settings.png
    146 KB · Görüntüleme: 126

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Telefonunuz hayırlı olsun. Garantili mi aldınız ? Türkçe yüklü mü geldi ? Normalde global rom da Tr dil yok çünkü?

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Oyla:

enesalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuz hayırlı olsun. Garantili mi aldınız ? Türkçe yüklü mü geldi ? Normalde global rom da Tr dil yok çünkü?

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
garantisiz bi telefoncudan aldım . 9.5 miui global romla geldi ama ben se için global yok sanıyodum . güncelleme kontrol ediyorum yok diyor . bu cihaza miui 10 gelmedi mi ? . eu ya geçmek mantıklı galiba birde siz kaç saat ekran süresi alıyorsunuz . ben evde full wifi ile test ettim 5-6 saat ekran alıyor . gece %8 sarj gidiyor . siz hangi romu kullanıyorsunuz bide siz de yüz tanıma aktif mi ?? . ben bölgeyi hindistan yapsam bile gelmedi .

Oyla:

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
garantisiz bi telefoncudan aldım . 9.5 miui global romla geldi ama ben se için global yok sanıyodum . güncelleme kontrol ediyorum yok diyor . bu cihaza miui 10 gelmedi mi ? . eu ya geçmek mantıklı galiba birde siz kaç saat ekran süresi alıyorsunuz . ben evde full wifi ile test ettim 5-6 saat ekran alıyor . gece %8 sarj gidiyor . siz hangi romu kullanıyorsunuz bide siz de yüz tanıma aktif mi ?? . ben bölgeyi hindistan yapsam bile gelmedi .

ben eu rom kullanıyorum, (10.8.11.15 ) bir önceki sürümde 7 saat alıyordum nerdeyse 6saat 50 dkları %10 şarjla gördüm. ama şimdi ki son sürüm ile gene 5 saat 5,5 saatlere düştü. umarım yeni güncelleme ile tekrar düzeltirler diye umuyorum.

Oyla:

enesalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
ben eu rom kullanıyorum, (10.8.11.15 ) bir önceki sürümde 7 saat alıyordum nerdeyse 6saat 50 dkları %10 şarjla gördüm. ama şimdi ki son sürüm ile gene 5 saat 5,5 saatlere düştü. umarım yeni güncelleme ile tekrar düzeltirler diye umuyorum.
sanırım en mantıklısı eu roma geçmek telefonun bl kilidi açık geldi zaten . eu kararlı indirdim güncelleme takıntım yok pek telefon stabil ve sorunsuz olsun yeter . mi a1 kullandım bundan önce google bu işi yapıyor valla. peki sizde yüz tanıma özelliği açık mı onu merak ediyorum ?

Oyla:

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
sanırım en mantıklısı eu roma geçmek telefonun bl kilidi açık geldi zaten . eu kararlı indirdim güncelleme takıntım yok pek telefon stabil ve sorunsuz olsun yeter . mi a1 kullandım bundan önce google bu işi yapıyor valla. peki sizde yüz tanıma özelliği açık mı onu merak ediyorum ?
Evet yüz tanıma özelliği açık. Sen de açık değil mi ? En son güncelleme yapmadan önce son sürümden önce aldığım ekran süresi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-11-14-21-24-18-314_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-11-14-21-24-18-314_com.miui.securitycenter.png
    61,4 KB · Görüntüleme: 104
Oyla:

enesalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Evet yüz tanıma özelliği açık. Sen de açık değil mi ? En son güncelleme yapmadan önce son sürümden önce aldığım ekran süresi
evet bende açık değil yüz tanıma . hatta batarya yüzdesi açma bile yok sanırım fake rom var cihazda . şimdi eu kararlı romu yükliycem . yardımcı olabilir misin ?

Android 9 ile uyumlu TWRP
Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-1102 Yükleme Aracı; bunu indiriyorum benim telefon 8.1 sıkıntı olmaz heralde

İndirme Bağlantısı Kararlı : bide bunu indirdim . sürekli haftalık güncelleme gelmesine gerek yok . temiz olsun öz olsun . istiyorum .

kurulumda dikkat etmem gereken bir şey var mı ?

Oyla:

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
evet bende açık değil yüz tanıma . hatta batarya yüzdesi açma bile yok sanırım fake rom var cihazda . şimdi eu kararlı romu yükliycem . yardımcı olabilir misin ?

Android 9 ile uyumlu TWRP
Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-1102 Yükleme Aracı; bunu indiriyorum benim telefon 8.1 sıkıntı olmaz heralde

İndirme Bağlantısı Kararlı : bide bunu indirdim . sürekli haftalık güncelleme gelmesine gerek yok . temiz olsun öz olsun . istiyorum .

kurulumda dikkat etmem gereken bir şey var mı ?
Kilit açık diyorsun , otomatik twrp yükleme aracı ile twrp yı hallet sonra zaten mi8se küme başlığı altında son sürüm güncelleme linki var onu da oradan halledersin. Başka bir detay yok hatırladığım kadarıyla

Oyla:

enesalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Kilit açık diyorsun , otomatik twrp yükleme aracı ile twrp yı hallet sonra zaten mi8se küme başlığı altında son sürüm güncelleme linki var onu da oradan halledersin. Başka bir detay yok hatırladığım kadarıyla

Kardeşim kurdum romu . tek kelimeyle efsaneee . demin kullandığım gerçekten çok kötüymüş ara sıra ağır çalışma . parmak izini geç falan okuyordu . beni sinir ediyodu mi a1 bile daha hızlıydı . şimdi telefon efsane oldu . yüz tanıma da çok iyi .

bide şeyi merak ediyorum bunu güncelleme otomatik indirilir dimi artık ?.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt