Soru Mİ 8 Se Güncelleme

hknyllmz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
25
mi 8 se kullanıyorum eu stabil miui 11 ve Android 9 da kaldım miui 12 betaya güncellemeye değer mi yoksa stabili mi bekleyeyim. Android 10 yapıp, Gcam 7 kullanmak istiyorum. OTA'dan güncelleme geldi ota üzerinden indirip twrpden direkt flaşlasam sıkıntı çıkar mı? 1227 sürümlü twrp var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

güncelleme dosyası bu arkadaşlar doğru dosya değil mi and 10

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Her zaman önerilen sıfırdan kurulumdur, rom olarak önerim Masik x 15 stabil rom ve maalesef mi 8 se için çalışan gcam 7 yok 6.2 sürümü bile tek tük çalışıyor

Oyla:

xcodeimam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
mi 8 se kullanıyorum eu stabil miui 11 ve Android 9 da kaldım miui 12 betaya güncellemeye değer mi yoksa stabili mi bekleyeyim. Android 10 yapıp, Gcam 7 kullanmak istiyorum. OTA'dan güncelleme geldi ota üzerinden indirip twrpden direkt flaşlasam sıkıntı çıkar mı? 1227 sürümlü twrp var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

güncelleme dosyası bu arkadaşlar doğru dosya değil mi and 10
Android 9 MIUI 11.0.3.0'dan MIUI 12 Android 10 Masik X 15 Stabile geçiş yaptım. Arayüz vs. her şey hoşuma gitti yenilik olarak ama akıcı değildi. EU Beta 20.7.16 sürümüne geçtim yine o da Android 10 MIUI 12. Masik'e göre daha akıcı ve stabil. Programlar hata vermiyor ve yerli yerinde çalışıyor. Masik romda ise ne yazık ki EU Beta akıcılığı ve stabilliği yok. Söylemiş olduğun GCam 7 sürümünü de yükledim. Önceden kullanmış olduğum bütün GCam modellerine göre en iyisi diyebilirim.

Oyla:

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Android 9 MIUI 11.0.3.0'dan MIUI 12 Android 10 Masik X 15 Stabile geçiş yaptım. Arayüz vs. her şey hoşuma gitti yenilik olarak ama akıcı değildi. EU Beta 20.7.16 sürümüne geçtim yine o da Android 10 MIUI 12. Masik'e göre daha akıcı ve stabil. Programlar hata vermiyor ve yerli yerinde çalışıyor. Masik romda ise ne yazık ki EU Beta akıcılığı ve stabilliği yok. Söylemiş olduğun GCam 7 sürümünü de yükledim. Önceden kullanmış olduğum bütün GCam modellerine göre en iyisi diyebilirim.
Bilmiyorum hocam ben kullanıyorum çıktığından beri ve akıcı temiz kurulum yaptınız mı? Ve GCAM 7 sürümünü atabilir misiniz rica etsem bende deniyim ve yaptığınız bir ayar vs var mı?

Oyla:
Üst Alt