Soru Mi 8 se global room

feelshn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
17
selam arkadaslar mi 8 se aldim ama cin verisiyonu yuklu peki global rom cikacak mi bi bilgisi olan varmi acaba

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Konu ilgili bölüme taşındı.

Mi 8 SE için henüz global rom yok, çıkmayabilir de onun yerine EU rom globale en yakın olan ve Türkçe desteği olan bir rom onu yükleyebilirsiniz.

Oyla:

feelshn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu ilgili bölüme taşındı.

Mi 8 SE için henüz global rom yok, çıkmayabilir de onun yerine EU rom globale en yakın olan ve Türkçe desteği olan bir rom onu yükleyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eu rom nasil yuklucem xiaomi tool uzerinden bulamadi eu rom oradan yuklucektim ama bootloader kilit daha acilmadi 680 saat var daha

Oyla:

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Bl kilit acildiktan sonra twrp flashlayip eu rom yukleyebilirsiniz, forumda nasil yapacaginizla ilgili yardimci konular var.
En son surum eu beta rom kullaniyorum, herhangi bir sorunu yok, tamamen Türkçe ve şarj konusunda da memnunum.

Oyla:

ubeydmehmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet İmam
Cihazım
Xiaomi 4
Konular
1
Bl kilit acildiktan sonra twrp flashlayip eu rom yukleyebilirsiniz, forumda nasil yapacaginizla ilgili yardimci konular var.
En son surum eu beta rom kullaniyorum, herhangi bir sorunu yok, tamamen Türkçe ve şarj konusunda da memnunum.
Linkini verir misiniz?

Oyla:

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
şarj konusunda memnunum demişsin hocam, ben de 3 gün önce eu roma geçtim sanki 100 den 90-85 e kadar hızla düşüyor gibi. siz de de oluyor mu=?

Oyla:

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
şarj konusunda memnunum demişsin hocam, ben de 3 gün önce eu roma geçtim sanki 100 den 90-85 e kadar hızla düşüyor gibi. siz de de oluyor mu=?
Evet hocam onu ben de fark ettim ama tabi gün sonunda ortalama 6 saat ekran süresiyle beni memnun ediyor.
O durumla alakalı benim düşüncem hızlı şarjın dezavantajından kaynaklanan bi durum olabilir.

Oyla:

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Evet hocam onu ben de fark ettim ama tabi gün sonunda ortalama 6 saat ekran süresiyle beni memnun ediyor.
O durumla alakalı benim düşüncem hızlı şarjın dezavantajından kaynaklanan bi durum olabilir.
Ben de şuan öyle kullanıyorum sıkıntı yok iPhone dan geçtiğim için sorun olmuyor

Oyla:
Üst Alt