Konu ilgili bölüme taşındı.
Mi 8 SE için henüz global rom yok, çıkmayabilir de onun yerine EU rom globale en yakın olan ve Türkçe desteği olan bir rom onu yükleyebilirsiniz.
Linkini verir misiniz?Bl kilit acildiktan sonra twrp flashlayip eu rom yukleyebilirsiniz, forumda nasil yapacaginizla ilgili yardimci konular var.
En son surum eu beta rom kullaniyorum, herhangi bir sorunu yok, tamamen Türkçe ve şarj konusunda da memnunum.
şarj konusunda memnunum demişsin hocam, ben de 3 gün önce eu roma geçtim sanki 100 den 90-85 e kadar hızla düşüyor gibi. siz de de oluyor mu=?Bl kilit acildiktan sonra twrp flashlayip eu rom yukleyebilirsiniz, forumda nasil yapacaginizla ilgili yardimci konular var.
En son surum eu beta rom kullaniyorum, herhangi bir sorunu yok, tamamen Türkçe ve şarj konusunda da memnunum.
Evet hocam onu ben de fark ettim ama tabi gün sonunda ortalama 6 saat ekran süresiyle beni memnun ediyor.şarj konusunda memnunum demişsin hocam, ben de 3 gün önce eu roma geçtim sanki 100 den 90-85 e kadar hızla düşüyor gibi. siz de de oluyor mu=?
Ben de şuan öyle kullanıyorum sıkıntı yok iPhone dan geçtiğim için sorun olmuyorEvet hocam onu ben de fark ettim ama tabi gün sonunda ortalama 6 saat ekran süresiyle beni memnun ediyor.
O durumla alakalı benim düşüncem hızlı şarjın dezavantajından kaynaklanan bi durum olabilir.