Soru Mi 8 SE Global Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Büyük bir teknoloji sitesinde bir çok teşefon için MIUI 12 Beta romlar yayınlandı işin ilginç yanı aralarında Mi 8 SE de var.

İndirme Linki

Ne yaptığından emin olmayan kullanıcılar lütfen denemesin. İşi bilen biri deneyip bizimle paylaşabilir mi ?
Eğer global Rom gelecek ise bu çok ama çok iyi olur..

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Büyük bir teknoloji sitesinde bir çok teşefon için MIUI 12 Beta romlar yayınlandı işin ilginç yanı aralarında Mi 8 SE de var.

İndirme Linki

Ne yaptığından emin olmayan kullanıcılar lütfen denemesin. İşi bilen biri deneyip bizimle paylaşabilir mi ?
Eğer global Rom gelecek ise bu çok ama çok iyi olur..
Mi 8 SE için global rom yok hocam,China Beta linkini verdiğiniz rom.Çin cihazı olduğu için global rom çıkmayacak,bu arada lütfen başlığımıza dikkat edelim tek seferlik düzeltiyorum ancak,tamamının büyük harfle yazılması yasak

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 SE için global rom yok hocam,China Beta linkini verdiğiniz rom.Çin cihazı olduğu için global rom çıkmayacak,bu arada lütfen başlığımıza dikkat edelim tek seferlik düzeltiyorum ancak,tamamının büyük harfle yazılması yasak
O zaman tüm konuyu silebilirsiniz yanlış anlayıp yükleyen filan olur sıkıntı yaşamasın kimse. Global olarak yayınlanan liste olduğu için ben de şaşırdım acaba dedim MIUI 12 ile cihaza Global rom mu geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt