Yardım Mi 8 se fastboot sorunu

Huseyiny2099

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.2 eu8.11.1 beta
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
Mi 8 se yeni aldım ancak güncelleme yapamıyorum güncelleme dosyasının içine attığı zip dosyasını seciyorum telefon kapanıyor ve açıldığında fastboot yazısı çıkıyor nasıl guncelemmem gerekir telefonu ? Xiaomi ye zor alisacam sanirim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi8SE ülkemiz için üretilmemiş bir model doayısıyla orijinal halinde Türkçe dil, google uygulamaları vs. bulunmuyor. Bu modeli kullanabilmek için custom rom olarak adlandırılan bağımsız geliştiricilerin hazırladıkları resmi olmayan romlardan kullanmanız gerekli. Bu romlar ise güncelleme almazlar. Güncellemelerin TWRP üzerinden manuel olarak yüklenmesi gerekir. Bu nedenle cihazınızı güncellemek için custom rom konularını okumanız ve custom romlar konusunda bilgilenmeniz gerekli.

Oyla:

Huseyiny2099

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi8SE ülkemiz için üretilmemiş bir model doayısıyla orijinal halinde Türkçe dil, google uygulamaları vs. bulunmuyor. Bu modeli kullanabilmek için custom rom olarak adlandırılan bağımsız geliştiricilerin hazırladıkları resmi olmayan romlardan kullanmanız gerekli. Bu romlar ise güncelleme almazlar. Güncellemelerin TWRP üzerinden manuel olarak yüklenmesi gerekir. Bu nedenle cihazınızı güncellemek için custom rom konularını okumanız ve custom romlar konusunda bilgilenmeniz gerekli.
Peki Türkiye'de bazı internet sitelerinde 2 yıl garantili satıyorlar yakında Türkiye için güncelleme cikarirlar mi ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım