Yardım mi 8 se eu rom ve türkçe dil

logicbomb4

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokhan Esen
Cihazım
mi 8 se
Konular
2
Öncelikle iyi akşamlar, aranıza yeni katılmış biri olarak elimde bulunan mi 8 se cihazım için yardım talep edeceğim. cihazda şuan google play, türkçe dil desteği bulunmamakta. bu durumu nasıl aşabilirim.

logicbomb4

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokhan Esen
Cihazım
mi 8 se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootloader kilidini açmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum. biri anlatabilir mi nasıl bir yol izlemeliyim?

Ekli dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 327
Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
13 gün beklemek zorundasın hocam , global rom geldiğinde twrp ile yükleyeceksin onun içide bootlader kilidinin açılması gerekiyor zaten global rom yükleyince herşey gelecek telefonunu tr dil google play vs. şuan için ingilizce kullanıp 13 gün bekleyeceksin yani bootloader kilidini açmak için bende 360 saat yazmıştı :) , google play sorununa gelince de bu linkden verileri indiriyorsunuz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
buraya atıyorsun ve ayarlar bölümünden “Additional Settings” bölümünde yer alan “Backup” seçeneğine geliyoruz. Burada “Local Backup” seçeneğine tıklayınca karşımıza çıkan kurulum dosyasına tıklıyor ve “Restore” seçeneğine basıyoruz.Restore seçeneğini seçtikten sonra Google Play Store servisleri yüklenmeye başlıyor. Kurulum tamamlandıktan sonra telefonumuzu bir kere yeniden başlattıktan sonra Google Play Store‘a giriş yapabilir ve artık uygulama indirebilirsiniz.Bu kadar :)

Oyla:

Gokhankara10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Xaoimi Mi8
Konular
1
13 gün beklemek zorundasın hocam , global rom geldiğinde twrp ile yükleyeceksin onun içide bootlader kilidinin açılması gerekiyor zaten global rom yükleyince herşey gelecek telefonunu tr dil google play vs. şuan için ingilizce kullanıp 13 gün bekleyeceksin yani bootloader kilidini açmak için bende 360 saat yazmıştı :) , google play sorununa gelince de bu linkden verileri indiriyorsunuz
buraya atıyorsun ve ayarlar bölümünden “Additional Settings” bölümünde yer alan “Backup” seçeneğine geliyoruz. Burada “Local Backup” seçeneğine tıklayınca karşımıza çıkan kurulum dosyasına tıklıyor ve “Restore” seçeneğine basıyoruz.Restore seçeneğini seçtikten sonra Google Play Store servisleri yüklenmeye başlıyor. Kurulum tamamlandıktan sonra telefonumuzu bir kere yeniden başlattıktan sonra Google Play Store‘a giriş yapabilir ve artık uygulama indirebilirsiniz.Bu kadar :)
O kadar uzun işleme gerek yok hocam Google installer indirin yeter

Oyla:

logicbomb4

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokhan Esen
Cihazım
mi 8 se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
miui dosyası içinde backup/allbackup dosyaları yok. debug log ve gallery var. ama ayrıca bir backups dosyası bulunuyor. onun içinde bir klasör açıp verileri oraya atayım mı?
[doublepost=1529515555,1529514908][/doublepost]hocam çok sağolun, halloldu.
[doublepost=1529515595][/doublepost]
O kadar uzun işleme gerek yok hocam Google installer indirin yeter
yaptım hocam dediğiniz gibi, çok teşekkürler.

Oyla:

Gokhankara10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Xaoimi Mi8
Konular
1
miui dosyası içinde backup/allbackup dosyaları yok. debug log ve gallery var. ama ayrıca bir backups dosyası bulunuyor. onun içinde bir klasör açıp verileri oraya atayım mı?
Rica ederim hocam ne demek

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam tel ile ilgili kullanıcı yorumlarını yazsaydın bari.teli almayı düşünen arkadaşlara ışık tutmuş olurdun sevaba girerdin:)nerden aldın kaça aldın kaç gb lik versiyonu vs

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Öncelikle iyi akşamlar, aranıza yeni katılmış biri olarak elimde bulunan mi 8 se cihazım için yardım talep edeceğim. cihazda şuan google play, türkçe dil desteği bulunmamakta. bu durumu nasıl aşabilirim.
Hayırlı olsun ve aramıza hosgeldin. İlerleyen dönemlerde mi 8se görüntüleri paylaşırsanız sevinirim.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zakirbasak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zakir
Cihazım
Mı 8
Konular
0
Benim cihazımin kilidi açık ama İngilizce bu Türkçe ne zaman gelecek ne yaptıysam olmuyor yardım edebilecek varmı tşk ederim

Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Benim cihazımin kilidi açık ama İngilizce bu Türkçe ne zaman gelecek ne yaptıysam olmuyor yardım edebilecek varmı tşk ederim
bu konuda mevcut hocam türkçe seçenekli rom twrp den yükleyeceksiniz dediğiniz gibi açık ise yükleme yapabilirsiniz iyi geceler

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt