- Adım
- Metin
- Cihazım
- Mi 5s Plus
- Meslek
- Polis Memuru
- Konular
- 2
Arkadaşlar merhaba eu stabil 10.2.2.0 dan bugün 9.3.14 beta sürümüne geçtim. Wipe kısmından advanced deyip cache dalvik data seçtim. Sonra rom u yükledim. Yani wipe yaparken system ve internal storage yi seçmedim. Kurulum bittikten sonra twrp yedeğinden data yı seçip uygulamaları geri yüklemiş oldum.
Şimdi rom da bu benden kaynaklı olabilir bazı hatalar gördüm.
ilki Öncelik portre modu ile arka kamerada çektiğim fotoları galeride açıp derinlik kısmı ile oynama yapabiliyor. Stüdyo efekti gibi efektler verebiliyorken bu sürümde hata veriyor.
İkincisi e devlet gibi ya da bankacılık gibi uygulamalara giremiyorum ya atıyor ya da internet bağlantını kontrol et diyor.
Şimdi aynı sürümü kullanan arkadaşlar sizde de bu hatalar var mı yoksa benden kaynaklı bir sıkıntı mı?
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi rom da bu benden kaynaklı olabilir bazı hatalar gördüm.
ilki Öncelik portre modu ile arka kamerada çektiğim fotoları galeride açıp derinlik kısmı ile oynama yapabiliyor. Stüdyo efekti gibi efektler verebiliyorken bu sürümde hata veriyor.
İkincisi e devlet gibi ya da bankacılık gibi uygulamalara giremiyorum ya atıyor ya da internet bağlantını kontrol et diyor.
Şimdi aynı sürümü kullanan arkadaşlar sizde de bu hatalar var mı yoksa benden kaynaklı bir sıkıntı mı?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi