Yardım Mi 8 SE Ekran

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi room v11.0.3
Telefon Modeli
Mi 8SE
Bootloader Kilidi
Açık
Malasef ve üzülerek dile getiriyorum ekranım kırıldı ve değişim için hangi firmayı ve hangi yolu izlemem gerektiğini bilemiyorum orjinal ekran bulunur mu orjinal diye yazanlar 'ne kadar orjinal ve değişim sonrası eekranda sorun yaşar mıyım muamma konu hakkında tecrübesi yönlendirmesi olan arkadaşlar bir yol gösterirse müteşekkir kalırım hepinize sağlıklı hayırlı ramazanlar.

kadir334

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
OnePlus 8t
Meslek
Esnaf
Konular
23
Malasef ve üzülerek dile getiriyorum ekranım kırıldı ve değişim için hangi firmayı ve hangi yolu izlemem gerektiğini bilemiyorum orjinal ekran bulunur mu orjinal diye yazanlar 'ne kadar orjinal ve değişim sonrası eekranda sorun yaşar mıyım muamma konu hakkında tecrübesi yönlendirmesi olan arkadaşlar bir yol gösterirse müteşekkir kalırım hepinize sağlıklı hayırlı ramazanlar.
Kardeşim ahh ahh bende kırdım 1 ay ekran aradım GSM iletişim den 800 TL'ye ekran değişimi yaptırıyorum şuan pazartesi geri kargoluyacaklar

Oyla:

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim ahh ahh bende kırdım 1 ay ekran aradım GSM iletişim den 800 TL'ye ekran değişimi yaptırıyorum şuan pazartesi geri kargoluyacaklar

Peki orjinal ekran mı takacaklar hadi bayıldık o parayı en azından orjinal ekran olsa

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Yurtiçinde satılanların hiçbiri orijinal değil, Çinden belki orijinal bulabilirsiniz, nadiren belki. Ama orijinal değil derkende korkmayın, kaliteliler, test yaparak gönderiyolar. Çin'den kaç kere aldım

Oyla:

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Yurtiçinde satılanların hiçbiri orijinal değil, Çinden belki orijinal bulabilirsiniz, nadiren belki. Ama orijinal değil derkende korkmayın, kaliteliler, test yaparak gönderiyolar. Çin'den kaç kere aldım
fiyat olarak fark ne kadar oluyor hocam

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Oyla:

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Yurtiçi tamir+ekran fiyatına yurtdışından iki ekran alınıyor. Mi 8 se için baktım, 100 dolar fiyatı var. Pahalı ekranmış, yurtiçi fiyatını bilmiyorum
Tamam hocam teşekkürler

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Yedek parça niyetine ekran hariç diğer parçaları satarsanız, temiz ikinci el bir mi8 se alabilirsiniz ekrana vereceğiniz paraya ilave ederek. Telefonun 2/3 fiyatı ekran için çok pahalı.

Oyla:
Üst Alt