Yardım mi 8 se ekran yanığı yada hayalet ekran

Nctky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi mi 8 se eu stable
Telefon Modeli
mi8 se
Bootloader Kilidi
Açık
selam arkadaşlar mi 8 se eu stabil kullanıyordum daha bir ay olmamıştı fakat ekran yanığı oldu yada hayalet ekran gibi yada ıslak kağıtta iz kalmış gibi kamera ve video karıncalı olmaya başladı ekran otamatik döndürmede fakat dönmüyor telefonda tek yaptığım internet ve konuşma mesajlaşma birde bi kaç müzik indirdim ne oyun nede başka bişey yapmadım birtek miuı güncelledim onuda yaklaşık 20 gündür kullanıyodum birde bi ara sıfırladım okadar bootloder açık twrp yüklü hepsi normaldi hiçbir sıkıntısı yoktu ne düşme nede su falan aldığım yere geri gönderdim ama ekran çözülürmü acaba varmı bu sıkıntıyı yaşayan oldumu acaba

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Amoled ekranlarda olan bir sorun, Google play de bunun için çeşitli programlar var, yazılımsal olarak bir nebze faydası oluyormuş. Lakin ekran değişmesi gerekir tamamen düzelmesi için.

Oyla:

Nctky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba peki bu sorun kamerayıda etkilermi yada ben bu şekilde kullansam birazdaha sıkıntı çıkarmı acaba suan hemen değiştiremem

Son düzenleme:
Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
merhaba peki bu sorun kamerayıda etkilermi yada ben bu şekilde kullansam birazdaha sıkıntı çıkarmı acaba suan hemen değiştiremem
Bir problem olmaz, YouTube da hayalet ekran diye aratırsanız genelde LG markasında görülen bir sorun olduğunu görebilirsiniz. İleri de yayılma ihtimali var tabiki. Kamerayı etkilemez.

Oyla:
Üst Alt