Yardım Mi 8 se ekran kapanması

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhabalar,

Mi 8 se telefonumda gezinirken ekran otomatik olarak kapanmaya başladı. Kilit açma tuşuna bastığımda bazen açılıyor veya geç tepki veriyor. Telefonun ekranı bir süre sonra otomatik olarak sönüp tekrar açılmaya başladı. Ve bunu sık sık tekrar ediyor. Telefonu yeniden başlattığımda sürekli açılıp açılıp kapanıyor ekran. Başına böyle bir olay gelen var mı?

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonum MIUI MiRoom 11.0.3 Stabil versiyona sahip. Şu anda bu sorun oluştu:

Telefonda menü karmakarışık. Takvim en sağda whatsapp mesajları ters şekilde, Şarj göstergesi solda yani telefon üzerinde yer alan bütün uygulama ve simgeler başka yerlere kaymış. Ve ekran hareketleri inanılmaz yavaş. Room ile ilgili olabilir mi?

Oyla:

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Evet sorun yazılımsal hocam. Romu yeniden kurun veya farklı roma geçin. Temiz kurulum olmasına dikkat edin.

Oyla:

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
Evet sorun yazılımsal hocam. Romu yeniden kurun veya farklı roma geçin. Temiz kurulum olmasına dikkat edin.
Hocam telefona masraf ettim yeni ekran aldım. Ekran artık geliyor fakat düzen darmadağın. Paraya yazık oldu. Bir daha hayatta euro rommuş, kayıtsız Xiaomi iymiş almam. Bana önerebileceğiniz rom var mı? MiRoom 11.0.3.1 kararlı kullanıyorum.

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Geliştirici seçeneklerinde Sağdan sola düzeni zorla tıklarsanız düzelecektir o yazılar.

Oyla:

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
Hocam herkese selamlar. Kasalı ekran almıştım. O Takıldı. Ahizeyi de değiştirdim arka kapağı da değiştirdim. OEM Kilidi kapalıymış. OEM kilidine bir baktım şöyle yazıyor;

Bir kere root atıldığında sonrasında kalıcı olarak bazı özellikler kullanılmaz hale geliyor. Bootloader kilidi kapalı olan telefon orijinal yazılımını kullanıyor demektir. Eğer bu kilit açık ise telefon kısmen daha güvensiz hale gelir. Yazılımsal modifikasyon için bu kilidi açmak şart.

Büyük ihtimalle kullanırken yanlışlıkla bastım. Daha önceden geliştirici seçenekleri açık kalmıştı demekki kapatmak gerekiyor. O değil yeni ekranda parmak izi desteği de yok. O kadar yedek aldım uğraştım. Yeni Rom indirdim mi flash ile atacakken OEM kilidinin açık olması gerekiyormuş. Onu açınca düzeldi. Başıma gelen en korkunç teknolojik olay. Buradan kullanıcalara tecrübe olsun.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt