- Adım
- Yasin
- Cihazım
- mi8 se
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- tam hatırlamıyorum en son android 12 güncellemesi geldi ve yaptım
- Telefon Modeli
- mi 8 se
- Bootloader Kilidi
- Açık
cihazım mi 8 se android 12 güncellemesini yaptıktan sonra önce parmak izi sonrada yakınlık sensörü çalışmamaya başladı tekrar eu stabil rom kurmak istedim bl kilidim açık twrpden önce format data yaptım sonra da wipeları yapıp reboot recovery yaptım daha sonra içerisine eu stabil romu attım yüklemeye çalıştığımda status 7 hatası verdi forumdan araştırdım assert ve getprop satırlarını silip yüklemem yazıyordu bunları yaptıkdan sonra romu tekrar yüklemeyi denedim yükleme başladı yarısında yine hata verdi farklı bir rom denemek için temiz kurulum yapmak istedim tekrar format data yaptım ardından wipeları yaptım ve reboot recovery dedim telefon siyah ekran kaldı hiç açılmıyor ne fastboot ne recovery hiçbir şekilde tepki vermiyor kapanmadan önce şarj %100 dü sarjı bitmiş olamaz bilgisayara bağladığım zaman baglantı sesi geliyor ve aygıt yöneticisinde com7 portu ile bağlandını algılıyor fakat ne mi flash tool a geliyor nede telefonun ekranına herhangi bir bildirim son olarak telefoncuya verdim 2 gün uğraştı ve yapamadığını söyleyerek telefonu geri verdi şu an güç tuşuna basık tuttuğumda bildirim ışığım 1 sn yanıp sönüyor sanırım telefonum şu an EDL modunda bu kısımdan sonra ne yapabilirim kurtarılabilir mi yardımlarınızı bekliyorum