Yardım Mi 8 SE Banka Uygulaması Root Giriş Sorunu

Mi8-43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
2
Uzun süredir Kuveyt Türk uygulaması uyarı veriyordu ama artık uygulamayı kullanamıyorum. "Cihazınızda root yapıldığı için kullanılamamaktadır" uyarısı verip kapanıyor. Telefon yurt dışı sonradan imei atılmış. Telefon açılırken bootloader (ne olduğunu da anlamadım) açık görünüyor. Magisk apk sı görmüştüm dosyalarda bilgisayara atıp silmiştim çok zaman önce. Bu sorun yüzünden apk dan tekrar yükledim uygulama çalışmadı diye hatırlıyorum, çok zorlamadım telefon kilitlenir vs.diye.

Şimdi telefonda root'u nasıl kaldıracağım kaldırırsam veriler gider mi? Kimi gider kimi brick olur demiş nette. Telefon fabrika ayarlarına sıfırlayayım dedim ona da brick olabilir diyenler var, IMEI gider diyen var. Kısacası netten araştırma yaptıkça kafam karıştı. Yardımcı olabilecek var mı?

Telefon: MI 8 SE - 6 / 64 gb
MIUI Sürümü: 10.3.1.0(PEBCNXM) Stabil EU ROM
Android : 9

Şu ana kadar hiçbir değişiklik güncelleme format vs. yapmadım aldığım gibi kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de anlamadığım şu var: Etrafımda bir sürü imei atılmış Xiaomi telefon var root uyarısı almıyor bende neden böyle bir durum var?

Son düzenleme:

Kaputt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
24
imel kayıt yapıldı ise imel gitmez ama modem gider modemide googleden bulabilirsiniz yada twrpden modem yedek alın.

root silmek için root uygulamasına girin magiski kaldır tıklayın tamamen diyip yeniden başlayacak. (brick olmaz) (eğer apk olarak magisk yoksa apk olarak indirin kurun sonra uygulama içinden silin)

uygulamalar güvenlik duvarını geliştirdiği için rootu görüyor istediğin kadar uğraş görüyor artık..

Oyla:

Mi8-43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imel kayıt yapıldı ise imel gitmez ama modem gider modemide googleden bulabilirsiniz yada twrpden modem yedek alın.

root silmek için root uygulamasına girin magiski kaldır tıklayın tamamen diyip yeniden başlayacak. (brick olmaz) (eğer apk olarak magisk yoksa apk olarak indirin kurun sonra uygulama içinden silin)

uygulamalar güvenlik duvarını geliştirdiği için rootu görüyor istediğin kadar uğraş görüyor artık..
Teşekkürler ama yukarıda soruları karışık sormuşum cevaplar da öyle oldu.

Fabrika ayarı yaparsam mı modem gider root kaldırınca mı?
imei resmi olarak kayıtlı değil (başka telefonunki var)

Yani çözüm olarak anladığım doğru mu : Magisk'e girip root kaldır diyeceğim, telefon yeniden başlayınca telefon sıfırlanmayacak, modem dosyası, IMEI vs. duracak mı?

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Teşekkürler ama yukarıda soruları karışık sormuşum cevaplar da öyle oldu.

Fabrika ayarı yaparsam mı modem gider root kaldırınca mı?
imei resmi olarak kayıtlı değil (başka telefonunki var)

Yani çözüm olarak anladığım doğru mu : Magisk'e girip root kaldır diyeceğim, telefon yeniden başlayınca telefon sıfırlanmayacak, modem dosyası, IMEI vs. duracak mı?
magisk uygulamasına gir uygulamaya gir içinde magiski kaldır yazar kırmızı renk ona tıkla tamamen kaldıra bas yeter sorun olmaz

Oyla:

Violonist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Magisk ten shamiko modülünü yükleyin Kuveyt turk uygulamasını magiste gizleyin, problem çözülecektir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
35
Üstteki öneriler işe yaramadı ise şöyle bir önerim var:
Magiski kaldı r ve aşağıda linkini verdiğim APatch ile root yap, uygulama bazında root verilebilmektedir:
İyi geceler.

Oyla:
Üst Alt