- Adım
- Cihat
- Cihazım
- Mi 8 Se
- Konular
- 2
Uzun süredir Kuveyt Türk uygulaması uyarı veriyordu ama artık uygulamayı kullanamıyorum. "Cihazınızda root yapıldığı için kullanılamamaktadır" uyarısı verip kapanıyor. Telefon yurt dışı sonradan imei atılmış. Telefon açılırken bootloader (ne olduğunu da anlamadım) açık görünüyor. Magisk apk sı görmüştüm dosyalarda bilgisayara atıp silmiştim çok zaman önce. Bu sorun yüzünden apk dan tekrar yükledim uygulama çalışmadı diye hatırlıyorum, çok zorlamadım telefon kilitlenir vs.diye.
Şimdi telefonda root'u nasıl kaldıracağım kaldırırsam veriler gider mi? Kimi gider kimi brick olur demiş nette. Telefon fabrika ayarlarına sıfırlayayım dedim ona da brick olabilir diyenler var, IMEI gider diyen var. Kısacası netten araştırma yaptıkça kafam karıştı. Yardımcı olabilecek var mı?
Telefon: MI 8 SE - 6 / 64 gb
MIUI Sürümü: 10.3.1.0(PEBCNXM) Stabil EU ROM
Android : 9
Şu ana kadar hiçbir değişiklik güncelleme format vs. yapmadım aldığım gibi kullanıyorum.
Bir de anlamadığım şu var: Etrafımda bir sürü imei atılmış Xiaomi telefon var root uyarısı almıyor bende neden böyle bir durum var?
Şimdi telefonda root'u nasıl kaldıracağım kaldırırsam veriler gider mi? Kimi gider kimi brick olur demiş nette. Telefon fabrika ayarlarına sıfırlayayım dedim ona da brick olabilir diyenler var, IMEI gider diyen var. Kısacası netten araştırma yaptıkça kafam karıştı. Yardımcı olabilecek var mı?
Telefon: MI 8 SE - 6 / 64 gb
MIUI Sürümü: 10.3.1.0(PEBCNXM) Stabil EU ROM
Android : 9
Şu ana kadar hiçbir değişiklik güncelleme format vs. yapmadım aldığım gibi kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de anlamadığım şu var: Etrafımda bir sürü imei atılmış Xiaomi telefon var root uyarısı almıyor bende neden böyle bir durum var?
Son düzenleme: