Yardım Mi 8 SE "Ayarlar durmaya devam ediyor" Fabrika ayarlarına sıfırlanmıyor

RoCoKo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10 | V10.2.3.0 PEBCNXM | (stable)
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 8 SE beta romu merak edip geçiş yaptım daha sonra beğenmeyip tekrar stabil roma twrp üzerinden geçtim geçmesine ama telefon bozuldu hiçbişey ayarlanmıyor. Twrp silindi yeniden yüklemeye çalıştım fakat yüklenmiyor yükleme komutlarını yazdıktan sonra fastboot flash recovery twrp.img ve fastboot boot twrp.img cmd de OK diyor sorun gözükmüyor ama telefondaki tamirci droid resmi gidiyor siyah ekran kalıyor o yüzden twrp ile de resetleyemedim. Fabrika ayarlarına da sıfırlanmıyor bende recovery moda geçip ordan hard reset atmayı denedim o da olmadı. Güç tuşu ve ses açma tuşuna aynı anda bastığımda mi logosu takılı kalıyor reset falan hiçbişey çıkmıyor ses kısma tuşuyla zaten fastboota geçiyor ordada bişey yok. Telefona hiçbir şekilde reset atamıyorum.

Son düzenleme:

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
öncelikle geçmiş olsun
1- cin fastboot room yüklenecek
2- twrp 1217 kurulacak
3- eu stabile geçmek istiyorsan ilk 8.1 kurulacak
4- üstüne son sürüm uptade edilecek

yapamazsanız bilgi verin teamden hallederim

Oyla:

RoCoKo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle geçmiş olsun
1- cin fastboot room yüklenecek
2- twrp 1217 kurulacak
3- eu stabile geçmek istiyorsan ilk 8.1 kurulacak
4- üstüne son sürüm uptade edilecek

yapamazsanız bilgi verin teamden hallederim
Çin romunu kurarken dikkat etmedim clean all and lock seçeneği seçiliymiş. Locklu olunca tabi twrp kuramadım. Telefonun update kısmından update dosyasını seçince its not allowed to upgrade to unofficial rom package dedi. Unlock yapan programda unlocklamak için 360 saat bekle dedi. Beklemekten başka çarem yok sanırım :/ Bu arada kurduğum çin romu China Developer 9.2.15 | Android 9 Pie onu da mı 8.1 kuracaktım bilmiyorum. 360 saat beklemeden yapmanın bir yolu varsa yardımını bekliyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
Çin romunu kurarken dikkat etmedim clean all and lock seçeneği seçiliymiş. Locklu olunca tabi twrp kuramadım. Telefonun update kısmından update dosyasını seçince its not allowed to upgrade to unofficial rom package dedi. Unlock yapan programda unlocklamak için 360 saat bekle dedi. Beklemekten başka çarem yok sanırım :/ Bu arada kurduğum çin romu China Developer 9.2.15 | Android 9 Pie onu da mı 8.1 kuracaktım bilmiyorum. 360 saat beklemeden yapmanın bir yolu varsa yardımını bekliyorum.
geçmiş olsun evet hocam o saati bekleyeceksiniz

Oyla:
Üst Alt