Soru Mi 8 se aldım bootloader kilidi açık geldi

Yusuf765

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stable miui 11.0.3.0
Telefon Modeli
Mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
Bir siteden mi 8 se aldım bootloader kilidi açık geldi telefonun kaçak veyahut 2. El yenilenmiş olarak geldiğini düşünüyorum telefonu aldığımızda jelatini açık değildi kutusu sapasaglamdi fakat fakat açarken mi yazısının altında " unlock" yaziyodu yeni yazılım atacağım sırada bootloader kilidinin açılmış olduğunu gördüm ben acmadigima göre telefonun kutusu açılmamış ambalajında olduğuna göre bootloader kilidi nasıl açıldı ? Bilgisi olan var mı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-25-05-03-11-799_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-04-25-05-03-11-799_com.android.settings.jpg
    175,9 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2020-04-25-05-03-23-378_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-04-25-05-03-23-378_com.android.settings.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 22

emrsaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydın
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Cihazın kasasını iyice inceleyin ve performansını gerekli uygulamalarla test edin.Play Store'da mevcut.Bu noktadan sonra 2. el olduğuna dair bir şüpheniz yoksa geriye tek bir olasılık kalıyor.Muhtemelen cihaza rom atılmıştır ve cihazın kilidini geri kapatmayı unutmuş olabilirler.Bu durumda bir problemle karsılasmayacagınızı umuyorum.

Oyla:

Yusuf765

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kontrol amaçlı *#06# tuşlayıp çıkan IMEI numaralarını btk dan sorgulatır mısınız , modeli de uyuşuyor mu bakabilirsiniz.
Hocam yeni yazılım attığımızda IMEI gitti yeni IMEI attirdik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazın kasasını iyice inceleyin ve performansını gerekli uygulamalarla test edin.Play Store'da mevcut.Bu noktadan sonra 2. el olduğuna dair bir şüpheniz yoksa geriye tek bir olasılık kalıyor.Muhtemelen cihaza rom atılmıştır ve cihazın kilidini geri kapatmayı unutmuş olabilirler.Bu durumda bir problemle karsılasmayacagınızı umuyorum.
Performansi gayet güzel sadece bootloader kilidi açık geldiğinden şüphelendim

Oyla:

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Bir siteden mi 8 se aldım bootloader kilidi açık geldi telefonun kaçak veyahut 2. El yenilenmiş olarak geldiğini düşünüyorum telefonu aldığımızda jelatini açık değildi kutusu sapasaglamdi fakat fakat açarken mi yazısının altında " unlock" yaziyodu yeni yazılım atacağım sırada bootloader kilidinin açılmış olduğunu gördüm ben acmadigima göre telefonun kutusu açılmamış ambalajında olduğuna göre bootloader kilidi nasıl açıldı ? Bilgisi olan var mı
cihazın Türkiyede resmi satışı yok genelde telefoncular alıp imei atıp custom rom kurup satıyor

Oyla:
Üst Alt