Yardım Mi 8 Şarj Tüketimi Yardım!

Proloopers

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.1.2.0 Kararlı
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba telefonu alalı 4 gün oldu ilk 3 gün mükemmel ötesi bir batarya performansı sunmasına rağmen bugün yani 4. Gün inanılmaz bir pil tüketimi var.
Uygulama kısmında Android Sisteminin oldukça fazla tüketim yaptığı gözüküyor. Bu değerler sizce normal mi ?

Cihaz mi8
10.1.2.0 global kararlı sürüm yüklü.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Telefonunuzu neredeyse hiç kapatmadan 3 saat kullanmışsınız ve şarjınız şu an yarım. Yani aralıksız kullanımla 6 saat alacağınızı varsayabiliriz ki bu da çok kötü bir değer değil. Eğer bu süreçte aynı anda birden fazla işlem de yaptıysanız oldukça iyi bile sayılır. Aldığınız istatistikte bir hata var gibi görünüyor. Bu süreçte cihazınızı ne şekilde kullandınız?

Oyla:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Bende normal kullanıyorum pil bu şekilde fakat bu telefonu kesinlikle Magisk siz kullanma çok faydası var arka plan uyg. uyutma gereksiz google uyg. kaldırma vs gibi prog. telefona çok faydası var.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-07-17-47-42-973_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-01-07-17-47-42-973_com.miui.securitycenter.png
    64 KB · Görüntüleme: 17
Oyla:

Proloopers

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzu neredeyse hiç kapatmadan 3 saat kullanmışsınız ve şarjınız şu an yarım. Yani aralıksız kullanımla 6 saat alacağınızı varsayabiliriz ki bu da çok kötü bir değer değil. Eğer bu süreçte aynı anda birden fazla işlem de yaptıysanız oldukça iyi bile sayılır. Aldığınız istatistikte bir hata var gibi görünüyor. Bu süreçte cihazınızı ne şekilde kullandınız?
İlk 1 saat Instagram Twitter kullandım sonrasında Fizy ve tarayıcıyı kullandım. Değerlerin iyi olduğunu söylüyorsunuz telefonda yeniyim ilk günler neredeyse 26 27 saatleri görüyordum sarja takmadan , bugün bir anda bu kadar tüketince şaşırdım ve sistemin bu denli tüketmesine anlam veremedim açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende normal kullanıyorum pil bu şekilde fakat bu telefonu kesinlikle Magisk siz kullanma çok faydası var arka plan uyg. uyutma gereksiz google uyg. kaldırma vs gibi prog. telefona çok faydası var.
Magisk nedir bilmiyorum bir çeşit performans uygulaması mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk nedir bilmiyorum bir çeşit performans uygulaması mı ?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt