Yardım Mi 8 şarj sorunu

fatihmehmet*

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Mehmet
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Eczacı
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.2.0
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, mi 8'de şarj yönünden hiçbir problem yaşamamıştım düne kadar. Her gün akşamı çıkaran cihaz aynı kullanımda dün 5 gibi %3'e düştü. Bugün sabah 8 de çıkarmama rağmen 54 şuan. Olağandışı bir durum da olmadı. Benim gibi olan var mı? Neden olabilir?

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Ben de Kayseri'de yaşıyorum ve dün bu sorunu Bluetooth kulaklığımda yaşadım. Sabah 7'de %100'dü şarjdan çıkardım. 15 dakika müzik dinledim %90'da cebime koyup evden çıktım. Cebimden hiç çıkarmamama rağmen şarjı eve geldiğimde %20'deydi ve kapanıyordu. Gece elektrikle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum ben biraz.

Bir kez şarjı tamamen bitirip aramalarınız önemli değilse telefonu kapalı durumda tamamen doldurun. Aramalarınız önemliyse şarjı bitirip şarja takınca açın ve şarj tam dolunca şarjdan çıkarıp yeniden başlatın. Sorun devam ederse belirtin.

İyi forumlar.

Oyla:

fatihmehmet*

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Mehmet
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Eczacı
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de Kayseri'de yaşıyorum ve dün bu sorunu Bluetooth kulaklığımda yaşadım. Sabah 7'de %100'dü şarjdan çıkardım. 15 dakika müzik dinledim %90'da cebime koyup evden çıktım. Cebimden hiç çıkarmamama rağmen şarjı eve geldiğimde %20'deydi ve kapanıyordu. Gece elektrikle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum ben biraz.

Bir kez şarjı tamamen bitirip aramalarınız önemli değilse telefonu kapalı durumda tamamen doldurun. Aramalarınız önemliyse şarjı bitirip şarja takınca açın ve şarj tam dolunca şarjdan çıkarıp yeniden başlatın. Sorun devam ederse belirtin.

İyi forumlar.
Teşekkürler. Deneyip paylaşım yapayım burada. Şarj benim için önemli :)

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

fatihmehmet*

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Mehmet
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Eczacı
Konular
6
Bir diğer sorunum da Facebook, mesajlar vs gibi uygulamalar bazen İngilizce bazen Türkçe oluyor. Nedenini çözemedim.

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Hocam Mi8 ile ilgili bir sorun olabilir. Ben zaten MIUI arayüzünü bıraktım AOSP'de öyle bir şey olmuyor önceden MIUI'da da olmadı. Android 9 ile ilgili olabilir bence düzeltilir.

Oyla:

fatihmehmet*

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Mehmet
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Eczacı
Konular
6
Şarj tamamen bitti ve şarjda kullanmadan şarj ettim. Şuan eskisi gibi bir problem yok :)

Oyla:
Üst Alt