Yardım Mi 8 Şarj Sorunu

Eyçesdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.1.0 Android 10
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar mi 8 18w hızlı şarj adaptörüm bugün itibari ile bozuldu. Adaptörü bozacak herhangi bir şey yapmadım, her zaman evde sabit bir yerde duruyordu (herhangi bir darbe vs almadı hiçbir zaman). Son birkaç gündür cihazı şarj etmek istediğim zaman normal şarj oluyordu ama kabloyu tak çıkar yapınca hızlı şark öyle geliyordu. Biraz önce şarj adaptörünü başka bir odaya takınca cihaz hiç şarj olmamaya başladı. Aynı kablo ile Redmi Note 9 adaptörü kullandığımda cihaz şarj oldu. Yani anlayacağınız sorun adaptörde.

Hiçbir şey yokken sizce neden bozulmuş olabilir ve piyasada orijinal şarj aleti nerelerde bulabilirim. Spigen 18waat Quick Charge 3.0 adaptörü satın alsam herhangi bir sorun olur mu ?

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
18w orjinal şarj aleti piyasada bulmak biraz sıkıntı ne yazık ki çok fazla sahtesi var forumun market bölümünden

Xiaomi Turbo 33W Şarj Adaptörü (MDY-11-EZ )

şu ürünü alabilirsiniz cihazınızı desteklediği hızda şarj etmeye devam eder, bir zararı olmaz birazda ileriye dönük olur aynısından bende de var ve bende cepportdan almıştım bir ara. Düşünülebilir bir şarj aleti ben o zaman 120 liraya almıştım hatta şuanda 99 lira görünüyor en azından orjinal xiaomi şarj aleti almış olursunuz yok ben Spigen tercih ederim der iseniz siz bilirsiniz tabiki.

Oyla:

Eyçesdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
18w orjinal şarj aleti piyasada bulmak biraz sıkıntı ne yazık ki çok fazla sahtesi var forumun market bölümünden

Xiaomi Turbo 33W Şarj Adaptörü (MDY-11-EZ )

şu ürünü alabilirsiniz cihazınızı desteklediği hızda şarj etmeye devam eder, bir zararı olmaz birazda ileriye dönük olur aynısından bende de var ve bende cepportdan almıştım bir ara. Düşünülebilir bir şarj aleti ben o zaman 120 liraya almıştım hatta şuanda 99 lira görünüyor en azından orjinal xiaomi şarj aleti almış olursunuz yok ben Spigen tercih ederim der iseniz siz bilirsiniz tabiki.
Çok teşekkür ederim. Az önce adaptör ile başka telefon şarj edeyim dedim ve ilginç bir şekilde çalıştı. Şuanda kendi cihazımı da hızlı bir şekilde şarj ediyor. Cidden anlayamadım 1 saat önce bozuldu dediğim adaptör şimdi çalışmaya başladı.

Oyla:

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Çok teşekkür ederim. Az önce adaptör ile başka telefon şarj edeyim dedim ve ilginç bir şekilde çalıştı. Şuanda kendi cihazımı da hızlı bir şekilde şarj ediyor. Cidden anlayamadım 1 saat önce bozuldu dediğim adaptör şimdi çalışmaya başladı.

Temassızlık felan mı olduki acaba ? aklıma başka birşey gelmiyor ancak çözüldüğüne sevindim. Yinede bundan sonraki bu tarzda ihtiyaçlarınız için forumun market bölümünü kullanabilirsiniz garantili ve orjinal ürünler satılıyor anlaşmalı distr. cepport tarafından gönderiliyor.

Oyla:

Eyçesdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
Temassızlık felan mı olduki acaba ? aklıma başka birşey gelmiyor ancak çözüldüğüne sevindim. Yinede bundan sonraki bu tarzda ihtiyaçlarınız için forumun market bölümünü kullanabilirsiniz garantili ve orjinal ürünler satılıyor anlaşmalı distr. cepport tarafından gönderiliyor.
Az önceki mesajı yazdıktan birkaç dakika sonra tekrar şarj almayı durdurdu telefon. Başka kablolarla da denediğimde sonuç değişmedi sanırım adaptör cidden gidik. En iyisi yeni bir adaptör satın almak. Çok teşekkür ederim.

Oyla:

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Az önceki mesajı yazdıktan birkaç dakika sonra tekrar şarj almayı durdurdu telefon. Başka kablolarla da denediğimde sonuç değişmedi sanırım adaptör cidden gidik. En iyisi yeni bir adaptör satın almak. Çok teşekkür ederim.

Rica ederim, yalnız adaptörden olduğuna tam emin olmak lazım gereksiz maliyete de girmeyin derim. Başka cihazda da aynı adaptör aynı şeyi yapıyor ise zaten gidiktir.

Oyla:

Eyçesdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
Rica ederim, yalnız adaptörden olduğuna tam emin olmak lazım gereksiz maliyete de girmeyin derim. Başka cihazda da aynı adaptör aynı şeyi yapıyor ise zaten gid
evet başka cihazlarla da denedim sorun adaptördeymiş.

Oyla:
Üst Alt