Yardım Mi 8 Rom

Emirhan420

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Mİ 8
Konular
3
Mi8 telefonuma global rom atmak istiyorum fakat bu işlerden hiç anlamıyorum sesli veya bilgisayarıma baglanarak yardımcı olabılcek birileri varmı

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Mi8 telefonuma global rom atmak istiyorum fakat bu işlerden hiç anlamıyorum sesli veya bilgisayarıma baglanarak yardımcı olabılcek birileri varmı
Sanırım Bootloader kilidini de henüz açmadınız hocam. sitesinden öncelikle cihazınızda açık olan mi hesabınız ile giriş yaparak Unlock başvurusunda bulunuyorsunuz. Sonrasında cihazınızda ayarlar telefon hakkında (tabii sizde ingilizce) miui sürümüne 3-5 defa arka arkaya dokunarak geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin. Yine Ayarlardan ek ayarlar a gelip aşağıda geliştirici seçenekleri (developer options) olacaktir. Orada mi kilit açma durumunda Unlock işlemi için hesap ve cihaz ekle butonuna tıklayın hesap eklenecektir. Sonrasında Bootloader Kilidini Açma konusundaki işlemleri 64 bit bilgisayarınızda uygulayın.

Not: Bu işlem için 72 veya 360 saat bekleme süresi verebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hicks hocamızın açmış olduğu Mi 8 Bootloader Kilidi Açma konusunda cihazınız ingilizce olduğu için ingilizce terimler kullanılarak anlatılmış bir göz atın hocam.

Son düzenleme:
Oyla:

Emirhan420

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Mİ 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım Bootloader kilidini de henüz açmadınız hocam. sitesinden öncelikle cihazınızda açık olan mi hesabınız ile giriş yaparak Unlock başvurusunda bulunuyorsunuz. Sonrasında cihazınızda ayarlar telefon hakkında (tabii sizde ingilizce) miui sürümüne 3-5 defa arka arkaya dokunarak geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin. Yine Ayarlardan ek ayarlar a gelip aşağıda geliştirici seçenekleri (developer options) olacaktir. Orada mi kilit açma durumunda Unlock işlemi için hesap ve cihaz ekle butonuna tıklayın hesap eklenecektir. Sonrasında Bootloader Kilidini Açma konusundaki işlemleri 64 bit bilgisayarınızda uygulayın.

Not: Bu işlem için 72 veya 360 saat bekleme süresi verebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hicks hocamızın açmış olduğu Mi 8 Bootloader Kilidi Açma konusunda cihazınız ingilizce olduğu için ingilizce terimler kullanılarak anlatılmış bir göz atın hocam.
Bl Kilidi Açık

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Anladım hocam xda forumunda paylaşılmış deneyip yükleyenler var. Önce bilgisayarınıza driverleri yükleyip cihaza (TWRP yüklemek için örnek konu Mi5 TWRP örnek ) linkteki adımları örnek alarak adım adım uygulayın. Mi8 Global rom bu konudaki global stabil linkinden romu indirip TWRP üzerinden flaşlamanız gerekecek

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Vereceğim linkten bu uygulamayı kurun hocam

daha sonra

bu linkte ki rom dosyasını indirin ve rar ile açın içinde bir dosya olacak onu da winrar ile açıp içinde ki klasörü masaüstüne çıkartın.

diğer aşamada telefonu kapatın daha sonra ses kısma tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutarak telefonu açın ekran da fastboot yazması gerekiyor.

ilk linkte verdiğim uygulamayı açın yukarıdan masaüstüne çıkarmış olduğunuz klasörü seçin sağ alttaki seçeneklerden de clean all seçeneğini seçerek sağ üstten flashla diyin telefonunuz otomatik yükleyip açacaktır.

tecrübe edinmek için youtube üzerinden videolara da bakabilirsiniz ve yapabileceğinizi düşünüyorum.

Şu konuya dikkat edin mi flash uygulamasında clean and lock seçeneği seçili 'olmasın' telefonunuz da problem çıkarabilir forum da bu sorunu yaşayan kullanıcılar olmuş. Clean all seçeneği seçili olsun.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16

daha sonra

bu linkte ki rom dosyasını indirin ve rar ile açın içinde bir dosya olacak onu da winrar ile açıp içinde ki klasörü masaüstüne çıkartın.

diğer aşamada telefonu kapatın daha sonra ses kısma tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutarak telefonu açın ekran da fastboot yazması gerekiyor.

ilk linkte verdiğim uygulamayı açın yukarıdan masaüstüne çıkarmış olduğunuz klasörü seçin sağ alttaki seçeneklerden de clean all seçeneğini seçerek sağ üstten flashla diyin telefonunuz otomatik yükleyip açacaktır.

tecrübe edinmek için youtube üzerinden videolara da bakabilirsiniz ve yapabileceğinizi düşünüyorum.
Güzel fastboot rom paylaşılmamıştı diye biliyordum en temizi bu Emirhan420

Oyla:

Emirhan420

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Mİ 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

daha sonra

Şu konuya dikkat edin mi flash uygulamasında clean and lock seçeneği seçili 'olmasın' telefonunuz da problem çıkarabilir forum da bu sorunu yaşayan kullanıcılar olmuş. Clean all seçeneği seçili olsun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hangisi rom onu anlamadım hangısını masaustune atıp flashtoola göstericem

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hangisi rom onu anlamadım hangısını masaustune atıp flashtoola göstericem
sizde ki recovery rom benim verdiğim linkte ki rom u indirmeniz gerekecek.

Oyla:
Üst Alt