Yardım Mi 8 rom yüklenmiyor

7ulasaksoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Xaomi mi 8
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
China 12.5
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Dün mi 8 için 12.5 cin romunu denemek için kurdun ama kurulumdan sonra ne twrp yukleyebildim ne farklı bir rom kurabildim magiskte kuramıyorum haliyle. Google uygulamaları da olmadığı için şuan boş Bi cihaz olarak kullanıyorum desem yeridir. Twrpti nasıl yukleyebilirim?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Dün mi 8 için 12.5 cin romunu denemek için kurdun ama kurulumdan sonra ne twrp yukleyebildim ne farklı bir rom kurabildim magiskte kuramıyorum haliyle. Google uygulamaları da olmadığı için şuan boş Bi cihaz olarak kullanıyorum desem yeridir. Twrpti nasıl yukleyebilirim?
Mi flash tool ile son sürüm çıkan fastboot romunu clean all seçeneği işaretli bir şekilde kurun sonrasında twrp flashlayabilir başka rom kurabilirsiniz ancak cihaz repairli ise IMEI düşebilir CMD üzerinden efs yedeği alıp pcye aktarın ve kurulum sonrası IMEI gitmesi durumunda restore yapın
Yanı ilk CMD ile yedek alın sonra stock rom kurun
Twrp flashlayin kafanıza göre cs rom kurun

Oyla:

7ulasaksoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Xaomi mi 8
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek tuş twrp yükleme işlemini uyguladım fakat yüklenmiyor.
MI flash ile işlem rom atmak istedim fasboot ekranında sol üst köşesinde press any key to shutdown hatası veriyor ve işlem gerçekleşmiyor.

Guc+ses açma tuşuna bastığım da mı recovery 3.0 ekranı geliyor.

Google uygulamalarıni apk olarak yükledim fakat çoğu uygulama açılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi flash tool ile son sürüm çıkan fastboot romunu clean all seçeneği işaretli bir şekilde kurun sonrasında twrp flashlayabilir başka rom kurabilirsiniz ancak cihaz repairli ise IMEI düşebilir CMD üzerinden efs yedeği alıp pcye aktarın ve kurulum sonrası IMEI gitmesi durumunda restore yapın
Twrp flashlayin kafanıza göre cs rom kşten dönüşte deneyeceğim hocam

Twrp flashlayin kafanıza göre cs rom kurun
Fasboot romu ile işlem yapmamıştım akşam işten dönüşte deneyeceğim hocam.
Umarim dediğiniz gibi basit bir işlem ile halledebilirim

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt