Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün mi 8 için 12.5 cin romunu denemek için kurdun ama kurulumdan sonra ne twrp yukleyebildim ne farklı bir rom kurabildim magiskte kuramıyorum haliyle. Google uygulamaları da olmadığı için şuan boş Bi cihaz olarak kullanıyorum desem yeridir. Twrpti nasıl yukleyebilirim?
Dün mi 8 için 12.5 cin romunu denemek için kurdun ama kurulumdan sonra ne twrp yukleyebildim ne farklı bir rom kurabildim magiskte kuramıyorum haliyle. Google uygulamaları da olmadığı için şuan boş Bi cihaz olarak kullanıyorum desem yeridir. Twrpti nasıl yukleyebilirim?
Mi flash tool ile son sürüm çıkan fastboot romunu clean all seçeneği işaretli bir şekilde kurun sonrasında twrp flashlayabilir başka rom kurabilirsiniz ancak cihaz repairli ise IMEI düşebilir CMD üzerinden efs yedeği alıp pcye aktarın ve kurulum sonrası IMEI gitmesi durumunda restore yapın
Yanı ilk CMD ile yedek alın sonra stock rom kurun
Twrp flashlayin kafanıza göre cs rom kurun
Tek tuş twrp yükleme işlemini uyguladım fakat yüklenmiyor.
MI flash ile işlem rom atmak istedim fasboot ekranında sol üst köşesinde press any key to shutdown hatası veriyor ve işlem gerçekleşmiyor.
Guc+ses açma tuşuna bastığım da mı recovery 3.0 ekranı geliyor.
Google uygulamalarıni apk olarak yükledim fakat çoğu uygulama açılmıyor.
Mi flash tool ile son sürüm çıkan fastboot romunu clean all seçeneği işaretli bir şekilde kurun sonrasında twrp flashlayabilir başka rom kurabilirsiniz ancak cihaz repairli ise IMEI düşebilir CMD üzerinden efs yedeği alıp pcye aktarın ve kurulum sonrası IMEI gitmesi durumunda restore yapın
Twrp flashlayin kafanıza göre cs rom kşten dönüşte deneyeceğim hocam
Twrp flashlayin kafanıza göre cs rom kurun