Yardım Mi 8 ROM Değişikliği Sonrası IMEI Adresi Kayboldu

CihatGkhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Telefonuma daha önce pixel experience rom yüklemiştim. Kendime mi 11 ultra aldığım için cihazi aileme bıraktım. Telefonda açılıp kapanma sorunu olduğu için küçük kardeşim internetten araştırıp global rom yüklemiş. Bu seferde Cihazda sürekli olarak hat çekmeme durumu yaşanmaya başlayınca mahalle arası telefoncuya vermişler. Telefoncu yapamamış. Şimdi cihaz geri geldiğinde IMEI numaraları gözükmüyor. Cihazim orjinal Türkiye cihazı. İmei numaralarını geri getirme şansım var mı?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Merhabalar. Telefonuma daha önce pixel experience rom yüklemiştim. Kendime mi 11 ultra aldığım için cihazi aileme bıraktım. Telefonda açılıp kapanma sorunu olduğu için küçük kardeşim internetten araştırıp global rom yüklemiş. Bu seferde Cihazda sürekli olarak hat çekmeme durumu yaşanmaya başlayınca mahalle arası telefoncuya vermişler. Telefoncu yapamamış. Şimdi cihaz geri geldiğinde IMEI numaraları gözükmüyor. Cihazim orjinal Türkiye cihazı. İmei numaralarını geri getirme şansım var mı?

TR cihazda IMEI no silinmez ki ? Kilit açıksa yeniden IMEI işlemi yapılacak

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Mi8'lerde bazen bu sorun oluyordu... Fastboot ile yeni yazılım yüklenince IMEI'ler geri geliyordu. Bir deneyin ama telefoncunun yaptığı işlemi tam olarak bilmeden kesin cevap bulmanız pek mümkün değil.

Oyla:

CihatGkhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TR cihazda IMEI no silinmez ki ? Kilit açıksa yeniden IMEI işlemi yapılacak
Yeniden imei işlemi yaptırmakta sorun yok hocam zaten. Atarlar sim2 ye geçerler. Benzer problemi rom değişikliği sırasında yaşayıp çözenler var. Fikir için yazdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi8'lerde bazen bu sorun oluyordu... Fastboot ile yeni yazılım yüklenince IMEI'ler geri geliyordu. Bir deneyin ama telefoncunun yaptığı işlemi tam olarak bilmeden kesin cevap bulmanız pek mümkün değil.
Teşekkür ederim hocam. Farklı romlar deneyip tekrar bakayım. Belki geri dönüşü olur. Kutusu duruyor IMEI numaralari elimde zaten. Cihaz pazartesi elimde olacak ben İzmirdeyim çünkü. Gelince inceleyeceğim.

Oyla:
Üst Alt