Yardım Mi 8 - PUBG

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Beta 9.9.27
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Mi8 cihazımı EU beta miui 11 yüklediğimden beri pubg'de arada sırada donmalar ve sık sık FPS düşüklüğü yaşıyorum. Oyunu 60 FPS + akıcı modda oynuyorum buna rağmen oluyor bu. Eskiden yoktu. Bu sorunu yaşayan var mı acaba? Veya mi8 kullananlar 60fps de 1-2 saat oynayıp test edebilirler mi? Eğer rom ile alakalıysa sürüm düşürücem

cptLevi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
EU beta da surekli cekiyordum fps problemlerini farkli teller içinde ayniydi. Performans için baska rom bakin bence

Oyla:

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
EU beta da surekli cekiyordum fps problemlerini farkli teller içinde ayniydi. Performans için baska rom bakin bence
EU Beta 9.10.11 ve Android Q ile sorun çözüldü.

Global stabil çıkana kadar kullanıyorum zaten. Global romun en kötüsü custom romun en iyisinden iyidir kanaatindeyim. Reklamlar ve temalardan dolayı custom kullanıyorum.

Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
82
Mi8 cihazımı EU beta miui 11 yüklediğimden beri pubg'de arada sırada donmalar ve sık sık FPS düşüklüğü yaşıyorum. Oyunu 60 FPS + akıcı modda oynuyorum buna rağmen oluyor bu. Eskiden yoktu. Bu sorunu yaşayan var mı acaba? Veya mi8 kullananlar 60fps de 1-2 saat oynayıp test edebilirler mi? Eğer rom ile alakalıysa sürüm düşürücem
Romlar kusursuz olacak diye birşey yok facepalm~~

Oyla:
Üst Alt