Yardım Mi 8 parmak izi sıkıntısı

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13
Selamın aleyküm arkadaşlar benim sorunum custom romlar denedikten sonra parmak iz çalışmama. Telefonum Mi 8

Bir sürü rom denedim şarjı en iyi yakalamak için fakat hiç birinden memnun kalamadım bu romları denedikten sonra parmakizi ayarı yapamamaya başladım.
Miroom, eu beta, global rom falan kurdum denedim parmak izi ayarı yapamıyorum ayarları durduruyor . Ama miui pro ve aosp tabanlı romlardan denersem parmak izi sorun olmuyor. Biraz araştırma yaptım persist falan flaşladım yine düzelmedi. Aosp romlarını pek beğenmedim açıkcası miui dan devam etmek istiyorum fakat parmak izi sorunum var . Bir çok şey denedim fakat olmadı. Şuan MiRoom 20.3.5 Betadayım bu sıkıntıyı başka nasıl aşabilirim ?

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Selamın aleyküm arkadaşlar benim sorunum custom romlar denedikten sonra parmak iz çalışmama. Telefonum Mi 8

Bir sürü rom denedim şarjı en iyi yakalamak için fakat hiç birinden memnun kalamadım bu romları denedikten sonra parmakizi ayarı yapamamaya başladım.
Miroom, eu beta, global rom falan kurdum denedim parmak izi ayarı yapamıyorum ayarları durduruyor . Ama miui pro ve aosp tabanlı romlardan denersem parmak izi sorun olmuyor. Biraz araştırma yaptım persist falan flaşladım yine düzelmedi. Aosp romlarını pek beğenmedim açıkcası miui dan devam etmek istiyorum fakat parmak izi sorunum var . Bir çok şey denedim fakat olmadı. Şuan MiRoom 20.3.5 Betadayım bu sıkıntıyı başka nasıl aşabilirim ?
Miflash ile fastboot rom yüklemeyi deneyebilirsiniz

Osmanalikk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Ali
Cihazım
Mi9t
Konular
30
Mi flash ile clean all yaparak cihazınıza uygun stabil romu flashlayın hocam cihaz açılınca kurulumu tamamlayıp sorunun çözülüp çözülmediğini test edin. sonra twrp üzerinden format data ve 4 wipe işlemini yapın recovery modu da reboot edip kullanmak istediğiniz romu cihaza atın ve install deyip romu gösterip yükleyin. Sorun büyük olasılıkla düzelecektir.

Bende işe yaramıştı.

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13