Yardım mi 8 miui9 cin stableden miui 9 globale geçiş

meGuu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
5
arkadaslar merhaba global versiyon olarak miui 9a gecis yapmak istiyorum bootloader kilidi acik ama cin stabilden global stabile geçiş yaparken nasil bi islem sirasi izlemem lazım saglikli rom kurulumunu nasil yapmam gerek forumu iyi taradigimi düşünüyorum bulamadim aslında buldum birşeyler ama cin stabilden global stabile geçiş türünde bulamadim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler iyi forumlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

lewizsthank1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Yazarkasa Teknisye
Konular
25
Mi Flash ile yükleyebilirsiniz ama dikkat etmeniz gereken ufak bir ayrıntı var. eğer Mi Flash'ta lock seçeneğini seçip rom atmaya çalışırsanız cihazınız brick olabilir. burdan global fastboot rom dosyasını indirebilirsiniz. Mi Flash olarakta 20160401 versiyonunu indirmenizi öneririz.

Oyla:

meGuu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Flash ile yükleyebilirsiniz ama dikkat etmeniz gereken ufak bir ayrıntı var. eğer Mi Flash'ta lock seçeneğini seçip rom atmaya çalışırsanız cihazınız brick olabilir. burdan global fastboot rom dosyasını indirebilirsiniz. Mi Flash olarakta 20160401 versiyonunu indirmenizi öneririz.
lock secenegini secmeden atsak ne olur peki bu durumu bilmiyordum mesela teşekkürler yorumun için

Oyla:

lewizsthank1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Yazarkasa Teknisye
Konular
25
lock secenegini secmeden atsak ne olur peki bu durumu bilmiyordum mesela teşekkürler yorumun için

Lock seçeneğini seçerseniz cihazınız brick olur. Çözümü halen bulunamadı gibi :) aylardır bu yüzden cihazını kullanamayan arkadaşlar var. O yüzden dikkatli olmanız gerek. Fakat 20160401 sürümünde lock seçeneği yok

Oyla:

meGuu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lock seçeneğini seçerseniz cihazınız brick olur. Çözümü halen bulunamadı gibi :) aylardır bu yüzden cihazını kullanamayan arkadaşlar var. O yüzden dikkatli olmanız gerek. Fakat 20160401 sürümünde lock seçeneği yok
lock seçeneği olsa bile secmesek yine mo brick olacak hemde bu sizin dediginiz sürümü kullanirsak lock seçeneği zaten olmicak yinede brick tehlikesi varmi

Oyla:

lewizsthank1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Yazarkasa Teknisye
Konular
25
lock seçeneği olsa bile secmesek yine mo brick olacak hemde bu sizin dediginiz sürümü kullanirsak lock seçeneği zaten olmicak yinede brick tehlikesi varmi

Hayır 20160401 sürümünde brick sorunu olmaz

Oyla:
Üst Alt