Yardım Mİ 8 Miui 10 Android auto ve ok google sorunu

gbilir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Güven
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar mi 8 telefonu yeni aldım ve büyük hayal kırıklığı yaşadım.

Android auto ekran çözünürlük sorunları nedeniyle kulanılamaz durumda. ayrıca telefona ok google deyince hiçbir tepki vermiyor. Voice match özelliği aktifleştirilemiyor. çok araştırdım bu sorunlar haziran ayından beri devam ediyormu. hiçbir düzeltme gelmemiş. en son miui 10.1.1.0 sürümünde düzeltildiğinden bahsediliyor ama bu romuda indirmeme rağmen yükeleyemedim. konu ile ilgili yardımcı olacak arkadaş varmıdır. yoksa samsung galaxy s6 ya geri mi dönmeliyim.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar mi 8 telefonu yeni aldım ve büyük hayal kırıklığı yaşadım.

Android auto ekran çözünürlük sorunları nedeniyle kulanılamaz durumda. ayrıca telefona ok google deyince hiçbir tepki vermiyor. Voice match özelliği aktifleştirilemiyor. çok araştırdım bu sorunlar haziran ayından beri devam ediyormu. hiçbir düzeltme gelmemiş. en son miui 10.1.1.0 sürümünde düzeltildiğinden bahsediliyor ama bu romuda indirmeme rağmen yükeleyemedim. konu ile ilgili yardımcı olacak arkadaş varmıdır. yoksa samsung galaxy s6 ya geri mi dönmeliyim.
voice match samsung cihazlarında da aktif değil sizin telefonla bir alakası yok, gerçekten çalışmadığını düşünüyorsanız telefonun dilini ingilizce yapıp oyle deneyin. auto ekranda ne gibi sorunlar mevcut ?

Oyla:

gbilir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Güven
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
voice match samsung cihazlarında da aktif değil sizin telefonla bir alakası yok, gerçekten çalışmadığını düşünüyorsanız telefonun dilini ingilizce yapıp oyle deneyin. auto ekranda ne gibi sorunlar mevcut ?
Ok Google sizde çalışıyormu ingilizce yapsamda çalışmıyor. mikrofona tıklayıp konuşunca oluyor ama telefon standbyde iken ok google diyince tepki vermiyor. ve bu sorun yurtdışı forumlarda çokça dile getiriliyor. Android auto ile alakalı sorun ise Araba peugeot 3008 android auto çalışıyor fakat araba ekranının yarısında görünüyor. menu tuşları ise hiç görünmüyor dolayısı ile dokunmatik çalışmıyor. kullanılamıyor. bu sorunda yabancı sitelerde dile getirilmiş ve pek çok kişi muzdarip. türkiyede mi8 ile bu sorunları yaşamayan varmı acaba.

Oyla:

gbilir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Güven
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar bu mi 8 bayağı sıkıntılı bir cihaz yazılım desteği sıfır. ben yandım siz yanmayın. en son yazılımı yükledim ok gookle yine yok. android autoyu düzeltmişler ancak android auto desteklenen yazılımları başlatamıyor yani spotify açamıyor eğer açıksa kullanıyorsunuz ama kapanınca açamıyor telefona girip kendiniz başlatmalısınızki kullanasınız. android autoda da ok gogleye tepki yok. diğer hiçbir telefonda böyle sorunlar yok. yazık çok yazık. ayrıca bluetooh saatimlede bağlantı kurması için sürekli saatten eşleştirme yapmam gerekiyor. samsungda bir kere eleştirdiğinizde artık sürekli saaat telefona bağlanıyrdu. bu telefonun diğer cihazlarla bağlantılarında sürekli sorun oluyor.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.282
Arkadaşlar bu mi 8 bayağı sıkıntılı bir cihaz yazılım desteği sıfır. ben yandım siz yanmayın. en son yazılımı yükledim ok gookle yine yok. android autoyu düzeltmişler ancak android auto desteklenen yazılımları başlatamıyor yani spotify açamıyor eğer açıksa kullanıyorsunuz ama kapanınca açamıyor telefona girip kendiniz başlatmalısınızki kullanasınız. android autoda da ok gogleye tepki yok. diğer hiçbir telefonda böyle sorunlar yok. yazık çok yazık. ayrıca bluetooh saatimlede bağlantı kurması için sürekli saatten eşleştirme yapmam gerekiyor. samsungda bir kere eleştirdiğinizde artık sürekli saaat telefona bağlanıyrdu. bu telefonun diğer cihazlarla bağlantılarında sürekli sorun oluyor.
Bende mix2 var mix 3 var ok Google çalışıyor sorunsuz. Müzik aç diyorum açıyor sorunsuz gayet güzel :)

Oyla:

gbilir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Güven
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Sorun mi 8 de zaten diğerlerinde sorun yok. mi 8 kullanan birisi böyle bir sorunu yaşamadığını söyleyebilirmi acaba.

Oyla:

EserX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkant
Cihazım
Redmi5 Plus
Konular
1
Redmi 5 Plus'tada çalışmıyor.

Oyla:

gbilir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Güven
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Hem Google’ın hem de Xiaomi’nin bu sorunu bildiği açık. Çünkü mesele çok yaygın. Gördüğümüz gibi, Google desteği Xiaomi'yi suçluyor ve Xiaomi de hiçbir şeymiş gibi davranıyor. Burada bir şeyler oluyor ve kimse bu konuda hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranmayı tercih etmesinden nefret ediyorum. bunu bir rus forum sistesinden çevirdim.

Oyla:

durukankiziltan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Durukan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Ben de mi 8 kullanıyorum ve ok Google ilk günden beri devre dışı. Cihazı İngilizce yaptığımda bile kullanamamıştım bu özelliği.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
bir tek sorun için cihazı gömmüşsünüz resmen siz bu cihazı alacağınızda ok google deyince sizi dinler gibi bi inare varmıydı. Diğer sorunlar için bazen güncelleme ayarlarıyla eski ayarlar çakışa biliyor onun içinde sıfırlamak gerekli.

Oyla:
Üst Alt