Yardım Mi 8 Migros

muhammdhrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Harun
Cihazım
Xioami Mİ 8
Konular
12
Herkese merhabalar arkadaşlar Mi 8 almayı düşünüyorum yarın Migros magazasından gidip alcaktım Sivas'ta oturuyorum Sivas'taki tüm mağazaları aradım ellerinde kalmamıs :/ İnternet sitesinden sipariş verip cok sorun yaşıyan insanlar var stokta olmaması ,para iade verilmesi vs.. Ve artı olarak fiyat olarakda HB ,GittiGidiyor gibi sitelerden 400 Tl Civari ucuz Migros. Sizce Ne yapmalıyım ? Migros sitesinden Sipariş verip Sıkıntı yaşamayan varmı ? Hb Deki Mi 8 le Migros arasındaki Fark ne ? Ve siz Mi 8 inizi nerden aldınız ?

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Herkese merhabalar arkadaşlar Mi 8 almayı düşünüyorum yarın Migros magazasından gidip alcaktım Sivas'ta oturuyorum Sivas'taki tüm mağazaları aradım ellerinde kalmamıs :/ İnternet sitesinden sipariş verip cok sorun yaşıyan insanlar var stokta olmaması ,para iade verilmesi vs.. Ve artı olarak fiyat olarakda HB ,GittiGidiyor gibi sitelerden 400 Tl Civari ucuz Migros. Sizce Ne yapmalıyım ? Migros sitesinden Sipariş verip Sıkıntı yaşamayan varmı ? Hb Deki Mi 8 le Migros arasındaki Fark ne ? Ve siz Mi 8 inizi nerden aldınız ?
hocam forumda satılıyor. ayrıca cepporttan mağazasından da sipariş verebilirsiniz. sorun yaşayacağınizi sanmiyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Migrostan alınan BL kilidi açılıp Global rom yüklenmiş çin cihazları. Şarj adaptörünü dönüştürücü ile kullanabilirsin.
HB den alınanlar BL kilidi kapalı direk global cihazlar.
Ben migrostan aldım. İkisi de garantili sonuçta. Xiaomi Türkiye'ye mağaza açıyor servis olayı daha iyi hale gelecektir. Tutup aynı fiyatlara garantisiz cihaz almayın sakın bu vakitten sonra

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Migrostan alınan BL kilidi açılıp Global rom yüklenmiş çin cihazları. Şarj adaptörünü dönüştürücü ile kullanabilirsin.
HB den alınanlar BL kilidi kapalı direk global cihazlar.
Ben migrostan aldım. İkisi de garantili sonuçta. Xiaomi Türkiye'ye mağaza açıyor servis olayı daha iyi hale gelecektir. Tutup aynı fiyatlara garantisiz cihaz almayın sakın bu vakitten sonra
hocam xiaomi açmıyor evofone açıyor. ve pek çok yerde evo dan memnun olmayan çok kişi var. ayrıca resmi distribütör değil.

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
cepport garantisiz düşünüyorsanız. KVK garantili verecek telefonları. ayrıca kendinizde sorabilirsiniz

Oyla:

muhammdhrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Harun
Cihazım
Xioami Mİ 8
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Hbden yada gittigidiyordan almayı düşünüyorum Hbdeki Cihaz bana Türkçe olarakmı gelcek onu anlamadımda ?

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
hocam forumda satılıyor. ayrıca cepporttan mağazasından da sipariş verebilirsiniz. sorun yaşayacağınizi sanmiyorum

Biz de alacaktık cepportta stok yok görünüyor. Telefoncudan aldık.

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Migros da şuan satılmıyor 1-15 Ağustos arasındaydı o kampanya. Site üzerinden almaya çalışırsanız stok olmadığını görürsünüz zaten sepete ekle diyince. Cepporta bayramdan sonra gelecek diye biliyorum. Bende beklemeyip N11 üzerinden Delta garantili sipariş verdim.

Oyla:

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
Dolar daha da yükselmeden alın da nereden alırsanız alın bence yoksa bu fiyatları zor görürüz.

Oyla:
Üst Alt