Sohbet Mi 8 mi mi mix 2s mi?

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Arkadaşlar merhaba 13 ağustostan beri sahip olduğum mi 8(128GB) cihazımı sizce kvk garantili 64 lük Mi Mix 2sle takas edeyim mi? Cihaz sıfır alınacak benle takasa girecek. Kararsız kaldım herşeyi aynı sadece yüz tanıma 3d mi mix2s te birde ekran mi8in amoled mi mix 2 sin ips. Kullanan arkadaşların yorumunu rica edecektim

Son düzenleme:

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
İki cihazda yaklaşık üç aydır evimizde hocam mix 2s bende mi8 eşimde. Bana kalırsa tasarım ve asalet konusunda önde olduğu için mix 2s derim tabi ön kamera pozisyonu sorun olmayacaksa. zira mi 8 cihazımızda hala daha kamerasında optimum sonuç alamadık özellikle akşamları gölgeli ve karıncalı çekim yapıyor bu sebepten kamerada ben mix 2 s in önde olduğunu söyleyebilirim. 3d yüz tanıma olmasa da yüz tanıma kilidi ciddi anlamda çok iyi çalışıyor mix 2 s de.
Ama gerek markanın tepe modeli olması ve 128 gb olmasından dolayı da mi 8 seçilebilir.
mi8 deneyiminiz optimum düzeydeyse değiştirmeyin derim ama elinize alıp bakarsanız ve mix 2s tasarımına vay derseniz direkt mix 2s i alın .

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi okulda öğretmen arkadaşım benim cihazı çok beğeniyor bende mi mix 2s alıcaktım zamanında hemen alıp kullanayım diye çevremde bulamamıştım. Ondan içimde kaldı şimdi bizim hocaya diyorum alın siz beğenmezseniz değiştirelim o da direkt alayım mi 8 i bana ver diyor. ondan kararsızım şimdi alıcak adam gelecek bende beğenmezsem ekranı adama ayıp olacak. amoled ekran farkı çok bariz değilse ben takaslarım sadece bu konuda detaylı bir fark varmı yokmu söylermisiniz size zahmet? musti2307

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
şimdi okulda öğretmen arkadaşım benim cihazı çok beğeniyor bende mi mix 2s alıcaktım zamanında hemen alıp kullanayım diye çevremde bulamamıştım. Ondan içimde kaldı şimdi bizim hocaya diyorum alın siz beğenmezseniz değiştirelim o da direkt alayım mi 8 i bana ver diyor. ondan kararsızım şimdi alıcak adam gelecek bende beğenmezsem ekranı adama ayıp olacak. amoled ekran farkı çok bariz değilse ben takaslarım sadece bu konuda detaylı bir fark varmı yokmu söylermisiniz size zahmet? musti2307
Bana kalırsa fark varsa da kayda değer değil ama güneş altında fark olabilir onu hic denemedim hocam.
Ekranın kullanımı açısından ise mix 2s bence daha iyi. Mi8 de uygulama içinde çentikten dolayı bildirim çubuğu daha zorluyor insanı hele ki ekran koruyucu varsa ve galeriden geri gelmelerde zor olabiliyor tabi tam ekran kullanımdan bahsediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana kalırsa fark varsa da kayda değer değil ama güneş altında fark olabilir onu hic denemedim hocam.
Ekranın kullanımı açısından ise mix 2s bence daha iyi. Mi8 de uygulama içinde çentikten dolayı bildirim çubuğu daha zorluyor insanı hele ki ekran koruyucu varsa ve galeriden geri gelmelerde zor olabiliyor tabi tam ekran kullanımdan bahsediyorum.
Soruna da tam cevap alamadın hocam ama açıkçası ekran karşılaştırması yapacak kadar bir fark göremedim bugüne kadar :)

Son düzenleme:
Üst Alt