Soru Mi 8 liteden note 7 geçilir mi?

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.7.11
Telefon Modeli
Mi8 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba mi8 lite kullanıyorum cihazıma 1500 tl teklif geldi 94 gün oldu alalı nerdeyse memmunum ama xiaominin bu cihazı üvey evlad muamelesi göstermesinden dolayı elden çıkarmaya bakıyorum sizce 8 liteden note 7 geçilir m

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Arkadaşlar merhaba mi8 lite kullanıyorum cihazıma 1500 tl teklif geldi 94 gün oldu alalı nerdeyse memmunum ama xiaominin bu cihazı üvey evlad muamelesi göstermesinden dolayı elden çıkarmaya bakıyorum sizce 8 liteden note 7 geçilir m

Redmi note 7 denmi bahsediyorsunuz ? Yoksa samsung note 7 mi ?

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Telefondan memnunsunuz, xiaomi cihazlar için en ideal rom olan eu beta kullanıyorsunuz ama cihazınızın üvey evlat muamelesi gördüğünü söyleyerek ( o da nasıl oluyorsa) elden çıkarmaya çalışıyorsunuz. Üstüne üstlük bir çok kullanıcının en çok şikayet ettikleri note 7 almak niyetiyle. ( Bu arada bilinçli kullanıcıları tenzih ederim)
Bence bir kez daha düşünün yada başka bir markaya yönelin derim.

Oyla:
Üst Alt