Çözüldü Mi 8 Lite Yavaşlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umutsaltan11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.2.0
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumu alalı yaklaşık 3 hafta oldu.Aldığımdan beri en ufak sorunla karşılaşmadım telefonumdan çok memnundum ancak 3-4 günden beri ciddi şekilde takılmalar yaşıyorum açık uygulamaları kapatmaya çalışırken tümünü kapat yapınca telefon birkaç saniye duraklıyor.Bu sırada açık olan uygulama en fazla 2-3 tane bunlarda whatsapp,instagram vb.Herhangi bir uygulamadan çıkış yaparken de donmalar ve takılmalar yaşıyorum.Bunlar şuan aklıma gelen kısımları telefonda genel olarak bi yavaşlama söz konusu.Benzeri sorunla karşılaşan ve sorunu nasıl çözebileceğim hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Öncelikle hocam şunu belirtmek isterim ki toplu sildiğiniz zaman açık uygulamaları ayrıca önbelleği de temizler bundan dolayı bir kaç saniye bekletmesi normaldir ayrıca cihazınızın yavaşlamasına da güvenlik kısmından düzenli olarak temizlik yaparak cihaz hafızasını tamamen doldurmadan (ram ve depolama) engelleyebilirsiniz ayrıca arka planda çalışıp hem pili hem de rami tüketen uygulamaları mümkün mertebe kapatın veya silin.

Oyla:

umutsaltan11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açık uygulamalar kısmında tamam kapatırken bi kaç saniye beklemem sorun değil ama güvenlik kısmından her türlü temizliği hergün yapmama rağmen sorunun hala devam etmesi beni üzüyor :) Ama son dediğinizi anlayamadım telefonu kullandığım sırada sürekli arkaplandaki uygulamaları kapatıyorum(telefonun alt kısmındaki açık uygulamalar kısmından) kastettiğiniz bu mu acaba yoksa ben mi yanlış anladım

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam belirtmek istediğim şu bazı programlar cihazın arka planında sürekli çalışarak ram tüketimini ve pil tüketimini artırır bunları kastediyorum tavsiyem temiz bir kurulum format veya daha güzel eu rom kurmanızdır

Oyla:

MiuiEmre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
18
Açık uygulamalar kısmında tamam kapatırken bi kaç saniye beklemem sorun değil ama güvenlik kısmından her türlü temizliği hergün yapmama rağmen sorunun hala devam etmesi beni üzüyor :) Ama son dediğinizi anlayamadım telefonu kullandığım sırada sürekli arkaplandaki uygulamaları kapatıyorum(telefonun alt kısmındaki açık uygulamalar kısmından) kastettiğiniz bu mu acaba yoksa ben mi yanlış anladım
Eset Mobile Security indirip bi derinlemesine tarama yaparsanız belki düzelebilir genelde virüsler cihazı kastırıyor

Oyla:

umutsaltan11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eset Mobile Security indirip bi derinlemesine tarama yaparsanız belki düzelebilir genelde virüsler cihazı kastırıyor
Teşekkür ederim,sorunu çözdüm gibi şuanlık bir sorun yok.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt