- Adım
- SEDAT
- Cihazım
- Mİ 8 LİTE
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global
- Telefon Modeli
- mi 8 lite
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Telefonum kapandı açılmıyor,telefonun power tuşuna ve ses kısma tuşuna basnca fastboot yazisi çıkıyor ve öylece kalıyor.power tuşu ve ses açma tuşuna basınca ise Reboot menüsü çıkıyor.wipe data yapıyorom.confirm e basıyorum olmuyor. reboot a basınca kapanıyor.Bu her defasında böyle oluyor ve telefon açılmıyor .Acemi biri olarak yardım istiyorum.ilk kez olduğunda fastboot yazısı çıkınca sonrasında mi logosu çıkıp ardından altta android yazısı çıkmıştı ve yüklendiktan sonra açılmıştı.1 gün kullandıktan sonra kapandı ve ilk anlattaığım şekile döndü.Forumdaki uzman arkadaşların önerisi nedir bootloader kilidi açık mı kapalı mı bilmiyorum.
Firma telefonu inceledi ve Su teması olmuş anakart değişecek dediler.Telefonum 1 sene önce suya düşmüştü ancak sorun çıkmadı. 1 sene kadar hatasız kullandım.Sonra yukarıdaki anlattığım fastboot da takılıp kalıyor açılmıyor.Ne yapmalıyım sizce
Firma telefonu inceledi ve Su teması olmuş anakart değişecek dediler.Telefonum 1 sene önce suya düşmüştü ancak sorun çıkmadı. 1 sene kadar hatasız kullandım.Sonra yukarıdaki anlattığım fastboot da takılıp kalıyor açılmıyor.Ne yapmalıyım sizce
Son düzenleme: