Çözüldü Mi 8 Lite telefonu sıfırlamadan rom nasıl atabilirim??

bugrailhann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hikmet
Cihazım
Xiaomi mi 8 Lit
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable 11.0.8.0
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Mi 8 lite ımın bootloaderı açık , rootsuzdur. Gerekirse twrp yüklerim fastboot ile daha önce de rom yüklemiştim. Miui 12 den 11 e döndüm fakat miui 11 in android 9 romuna geçmişim yanlışlıkla. Ben bunu miui 11 android 10 a geçirmek istiyorum ve telefondaki hiçbir şey gitmesin istiyorum. Twrp ile bunu yapabilir miyim? Yapılıyorsa basit bir dille anlatabilecek var mı? (Bu arada elimde rom var, o hazırda.Sadece veriler nasıl silinmeden geçerim o lazım)

Çözüm
Swift Backup programı ile yedek alın. Temiz kurulum yapmaz iseniz ya dosyalarınız şifrelenir, ya da bootloopa düşer telefonu açamazsınız.

Swift Backup ile uygulama/resim/video vb. yedeği alın ve cloud hesabı seçip oraya yedekleyin.
Olası bir durumla karşı karşıya kalmamak için de TWRP üzerinden full Nandroid Backup alın ki telefonunuza bir şey yaptığınızda dönebileceğiniz bir sisteminiz olsun. (Cihazınız sonradan imei atılmış ise muhakkak twrpden yedek almanız şart, imei numaranız kaybolmaması için.)

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Swift Backup programı ile yedek alın. Temiz kurulum yapmaz iseniz ya dosyalarınız şifrelenir, ya da bootloopa düşer telefonu açamazsınız.

Swift Backup ile uygulama/resim/video vb. yedeği alın ve cloud hesabı seçip oraya yedekleyin.
Olası bir durumla karşı karşıya kalmamak için de TWRP üzerinden full Nandroid Backup alın ki telefonunuza bir şey yaptığınızda dönebileceğiniz bir sisteminiz olsun. (Cihazınız sonradan imei atılmış ise muhakkak twrpden yedek almanız şart, imei numaranız kaybolmaması için.)

Oyla: Çözüm

bugrailhann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hikmet
Cihazım
Xiaomi mi 8 Lit
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İmeim kaybolmadı geçen yaptığımda fakat bootlııpa girmiştim mi flash tool sayesinde çıkabildim. Sağolun yardımınız için bu arada

Oyla:

bugrailhann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hikmet
Cihazım
Xiaomi mi 8 Lit
Konular
20
Yalnız swift backup root istyomuş da rootlamamıştm ben başka yolu yok mu

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Yalnız swift backup root istyomuş da rootlamamıştm ben başka yolu yok mu
Root yapın hocam. Bu gibi işlerde veri kaybı yaşamamak için avantaj. Yoksa tek tek resimlerinizi yedeklemeniz lazım, uygulamalar da zor bela micloudun keyfine göre.

Oyla:

bugrailhann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hikmet
Cihazım
Xiaomi mi 8 Lit
Konular
20
Mi 8 lite kullanıyorum da . Sürümüm şuan miui 12 ekte de yazmışm galiba ve batary sorunum var biraz. Geçenlerde miui 10 yapmıştm ve batarya daha iyiydi fakat telefonda ısınma sorunu oluşmaya başlamıştı onda. Daha sonra miui 11 android 9 rom kurdum. Sorunsuz batarya da daha iyi duruyodu fakat rahat duramayıp ekolayzer için android 10 miui 12 yaptım tekrar. Batarya sıkıntım android 10 dan mı yoksa miui 12 yüzünden mi bi fikriniz var mıdır?

Oyla:
Üst Alt