Yardım Mi 8 Lite Telefon Kapalıyken Alarm Çalıyor

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi global stable
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar belki siz biliyorsunuz dur ama ben yinede yazayım.dedim. Daha önce kullandığım android telefonlarda telefon kapalı olduğu zaman alarm calmiyordu.mi 8 lite işe gitmeyeceğim için telefonu kapattım sabah alarm a 2 dakika kalarak telefon kendi kendini acip ondan sonra alarim çaldı .inanmadım. tekrar denedim kapalı olduğu halde telefon önce kendisini açıp ve alarim çalıyor bunu daha önce belki siz biliyorsunuz dur ama ben yeni öğrendim.

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Arkadaşlar belki siz biliyorsunuz dur ama ben yinede yazayım.dedim. Daha önce kullandığım android telefonlarda telefon kapalı olduğu zaman alarm calmiyordu.mi 8 lite işe gitmeyeceğim için telefonu kapattım sabah alarm a 2 dakika kalarak telefon kendi kendini acip ondan sonra alarim çaldı .inanmadım. tekrar denedim kapalı olduğu halde telefon önce kendisini açıp ve alarim çalıyor bunu daha önce belki siz biliyorsunuz dur ama ben yeni öğrendim.
Xiaominin çıkarttığı her telefonda bu özellik var. 4-5 sene önce ilk telefon aldığımda denk gelmiştim. Şaşkınlık olmuştu bende de.. faydalı bir özellik bence.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Chengiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi band 3
Konular
6
Xiaominin çıkarttığı her telefonda bu özellik var. 4-5 sene önce ilk telefon aldığımda denk gelmiştim. Şaşkınlık olmuştu bende de.. faydalı bir özellik bence.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi 5 plus ve Redmi Note 8 kullanıyoruz. İkisinde de kapalı durumda alarm çalmıyor. Bilmediğimiz bir ayar falan değil mı var acaba?

Oyla:
Üst Alt