- Adım
- Ozan
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 12
Mi 8 lite telefonumun camı kırılacak diye ödüm kopuyor ekranını gerçekten koruyan bir cama ihtiyacım var
Çok teşekkürlerCihanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Forum Kurallarımız 'ı inceleyebilirsiniz.
Cihazının bölümü Xiaomi Mi8 Lite
Ekran koruyucu olarak ben bunu kullanıyorum ekranı tam kaplıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çok teşekkürler birde sizin Erkan korumanın fotoğrafını atbilirmisinizBu sitede satılan ekran koruyucu gayet iyi.Tam kaplıyor ekranı ve uygun. Tavsiye ederim.
Mi 8 Lite Nano Ekran Koruyucu
Hocam birde sizin kullandığınız korumanın fotoğrafını atabilir misiniz?Cihanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Forum Kurallarımız 'ı inceleyebilirsiniz.
Cihazının bölümü Xiaomi Mi8 Lite
Ekran koruyucu olarak ben bunu kullanıyorum ekranı tam kaplıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tabiki hocam yarın sabah atarım.Hocam birde sizin kullandığınız korumanın fotoğrafını atabilir misiniz?
Çok teşekkürler hiç düşündünüz mü telefonubuyrun hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Atarsanız çok iyi olur hocam teşekkürlerTabiki hocam yarın sabah atarım.
Atarsanız çok iyi olur hocam teşekkürlerTabiki hocam yarın sabah atarım.
Aradaki fark benim kullandığım kırılmaz cam ön kamera ve ahizeyi de kapatıyor. Ve 5D olduğu için daha kalın.Atarsanız çok iyi olur hocam teşekkürler
Bu da kaplıyor ama bana çok ince geldi. Mukameveti iyi mi sanmıyorum. Ben de arayıştayım doğrusu.Bu sitede satılan ekran koruyucu gayet iyi.Tam kaplıyor ekranı ve uygun. Tavsiye ederim.
Mi 8 Lite Nano Ekran Koruyucu
Telefonu çok sert düşürmedim bilmiyorum ne kadar sağlamdır ama iş görüyor.Bu da kaplıyor ama bana çok ince geldi. Mukameveti iyi mi sanmıyorum. Ben de arayıştayım doğrusu.