Bağlantıdaki konuyu uygulayın.Kullanırken biranda kapandı ve şuan sürekli açılıp kapanıyor mi yazısı geliyor ekran kararıyor sonra tekrar mi yazısı geliyor ne yapabilirim ??
peki özür dilerim telefon bir süre sonra reboot ekranı geldi android simgesi ve arkasında bir şey vardı alttada reboot yazıyordu uzun süre öyle kaldı güç tuşuna basılı tuttum kapandı ve normal şekilde açıldı şimdi dosyaları yedekleyip format atacağım teşekkürler yardım içimForum kurallarımız gereği;
- 3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Konuyu kurallara uygun şekilde yeniden düzenleyiniz.
Aynısı bende de oldu ve telefonda ghost screen vardı garantiye yolladımKullanırken biranda kapandı ve şuan sürekli açılıp kapanıyor mi yazısı geliyor ekran kararıyor sonra tekrar mi yazısı geliyor ne yapabilirim ??