Yardım Mi 8 Lite Ses Kaydedici Sorunu

Fndauc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Funda
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Merhaba;
Bir seneyi aşkın süredir kullandığım Mi8 Lite cihazımdan çok memnundum, taa ki son güncellemeye kadar. Cihazın pil dayanma süresi ve ses kaydedicisinde birtakım sıkıntılar baş gösterdi. Müzikle uğraştığım için sık sık kayıt almam gerekiyor. kaydı alıp dinlerken inanılmaz kirli bir ses geliyor. Bunu çözemeyince kayıt üstüne kayıt yapan başka bir kayıt uygulaması indirdim. İlk iki ay muhteşemdi. Telefonun kaydından çok daha berrak bir kayıt almıştı. Ancak aynı sıkıntı bunda da oluştu zamanla. Müzik dinlerken ya da film-video izlerken cızırtı gelmiyor. kaydettiğim ses dosyalarını dinlerken oluyor bu sorun. Yardımcı olabilecek varsa epey mutlu olurum. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Eğer sadece ses kaydı sıkıntısını gidermeniz yeterli olacaksa aşağıdaki uygulamaya bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Bahsettiğiniz diğer sorunları da çözmek isterseniz en sağlıklı yöntem telefonunuzu sıfırlamanız olacaktır. Genellikle büyük güncellemeler sonrasında sıfırlama yapılması tavsiye edilir ancak siz yapmamışsınız gibi görünüyor. Tüm verileriniz silineceği için sıfırlamadan önce tam bir yedek almayı ihmal etmeyin.

Fndauc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Funda
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim, deneyeceğim hemen