Yardım mi 8 lite şarj sorunu

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2.2 Kararlı
Telefon Modeli
mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
android 9 güncellemesinden sonra pil performansında gözle görülür bir düşüş var. önceden 10 saat ekran süresi alıyordum şimdi kullanımım aynı olmasına rağmen 7 saati zor buluyor. pil kullanımıma baktığımda hücre beklemenin payı önceye göre yüksek gözüküyor. sebebi nedir? hücre bekleme nedir? pil performansımı nasıl artırabilirim?

Son düzenleme:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
10 saat ekran süresi imkansıza yakın ve 7 saat mükkemmel zaten, hücre bekleme eğer 4G kullanımda ise çok şarj yer yada 3G 4G 2G arası sürekli bir geçiş varsa. Hücre bekleme yüzdesi çoksa siz telefonu çok fazla kullanmıyorsunuz demektir. Bekleme süresinde en fazla şarjı doğal olarak hücre bekleme harcar

Oyla:

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
10 saat ekran süresi 3350mah bataryaya sahip bir telefonun harcı değil. Bende bir sefere mahsus 9 saat almıştım ama nasıl aldığımı bile hatırlamıyorum onun dışında hep ortalama 7 saat. Telefon stabilse, hat çekmeme gibi sorunlar yoksa wifi-4G karışık sosyal medya ile bu telefonun hakkı ortalama 6-7 saat daha fazla bir şey beklememek lazım.

Oyla:

roy_mclean

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
p902
Konular
0
Guncellemeden sonra bende de pil süresinde düşüş oldu. Ağırlıklı wi-fi kullanarak ortalama bir buçuk gün kullanırken şimdi bir güne düştü.

Oyla:

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genelde wifi kullanıyorum zaten lte kullanırsam kopmalar oluyor bu yüzden hep 3gde ve şebeke full çekiyor hep. oyun kullanımım günde yarım saat falan bu şekilde 10 saat en az 9 saat alıyordum güncellemeden sonra kullanımımda hiçbir değişiklik olmamasına rağmen düştü. dün bir facebook geubunda mi8 lite kullanıcısı 15 saat aldığını söyledi inanmadım ama pil kullanım yüzdelerinn ss ini attı aeada şarj ettiğini sandım ama o da yok bence bu imkansız gözüküyor nasıl olduğunu anlamadım. ayrıca arkadaşımda meizu16th var. segmentler farklı telefonların tabi ama sanırım 3050 mah bataryası var ve benden çok çok iyi performans alıyor. peki bunun sebebi nedir sizce?

Oyla:

T.ç.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mİ8 LİTE
Konular
7
15 saat ekran süresi ancak 3310 da alırsın,kim demişse kendini kandırır ancak.7 saatlik ekran süresi gayet stabil,fazla üstüne düşme derim

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Evet 15 saat ben de alırım. Alırım parlaklığı en düşüğe koyarım ana ekrana şarj bitene kadar tutarım o şekilde. Sonra milleti kandırırım bak ben 38482 saat ekran süresi alıyorum diye.

Oyla:

merttdolu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
58
android 9 güncellemesinden sonra pil performansında gözle görülür bir düşüş var. önceden 10 saat ekran süresi alıyordum şimdi kullanımım aynı olmasına rağmen 7 saati zor buluyor. pil kullanımıma baktığımda hücre beklemenin payı önceye göre yüksek gözüküyor. sebebi nedir? hücre bekleme nedir? pil performansımı nasıl artırabilirim?
Keşke 7 saati ben alsam :D mi 8 kullanıyorum oyun falan oynamıyorum 5 saati zor görüyorum

Oyla:
Üst Alt