Yardım Mi 8 Lite Şarj Sorunu

MaJeSTe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Kamu
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10. 2.2 kararlı
Telefon Modeli
Mi8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonun şarjında bir problem var ama çözemiyorum Android sistemi daha önce %8 - 10 şarj yerken şimdi inanılmaz artış var bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-02-19-20-46-48-465_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-02-19-20-46-48-465_com.miui.securitycenter.png
    202,2 KB · Görüntüleme: 51

srhtbrhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi mi 8Lite
Konular
11
10.2.2.0 güncellemesinden sonra ortaya çıktı bu sorun. Yeni güncellemeyi bekleyiniz...

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Arkadaşlar telefonun şarjında bir problem var ama çözemiyorum Android sistemi daha önce %8 - 10 şarj yerken şimdi inanılmaz artış var bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba?
Sorun 10. 2.2 güncellemesi bende şarj, wifi kopması görmemesi, şebeke zayıflaması, 4.5 bağlanmama ve hiç bağlanmama problemi var sıfır cihaz. Herkesin güzel yorum yazdığı cihazı alıp böyle taklaya gelmek büyük ders oldu demek millet trollüyor. Ha unutmadan bir flaş mum gibi yanıyor :D böyle bir rezillik yok arkadaş çan çin çon arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor acaba böyle yazılım mı olur arkadaş resmen redmi note 7 satılsın diye taklaya getirdiler cihazı yok ettiler.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Bende de aynı problem var Android sistem 30-40 arası tüketiyor.

Oyla:

MaJeSTe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Kamu
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim Demek ki genel bir sorum Yani bekleyeceğiz ki güncelleme gelecek ve düzelecek? ya düzelmez ise düşünmek bile istemiyorum

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Bende de aynı problem var Android sistem 30-40 arası tüketiyor.
Maşallah benimde 20 den aşağı inmiyor. Ve hücre beklemede ekran kadar şarj yiyor. Aynı cihaz iş arkadaşımda var aynı hat vodafone onda düşükken bende yüksek hücre beklemede. Çok enteresan bi cihaz gerçekten :)

Oyla:

excello

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
az
Cihazım
xiomi redmi
Konular
13
Sorun 10. 2.2 güncellemesi bende şarj, wifi kopması görmemesi, şebeke zayıflaması, 4.5 bağlanmama ve hiç bağlanmama problemi var sıfır cihaz. Herkesin güzel yorum yazdığı cihazı alıp böyle taklaya gelmek büyük ders oldu demek millet trollüyor. Ha unutmadan bir flaş mum gibi yanıyor :D böyle bir rezillik yok arkadaş çan çin çon arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor acaba böyle yazılım mı olur arkadaş resmen redmi note 7 satılsın diye taklaya getirdiler cihazı yok ettiler.
Son 2 yıldır çeşitli modellerde Xiaomi kullandım en çok şarjından memnundum geçen cuma mi 8 lite aldım ama çok pişmanım mi Max 3 alacaktım satıcı bu telefonu önerdi ikna etti ama şarjı yarım gün gitmiyor

Oyla:

mert-kart

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
xiaomi mi8 lite
Konular
22
Teşekkür ederim Demek ki genel bir sorum Yani bekleyeceğiz ki güncelleme gelecek ve düzelecek? ya düzelmez ise düşünmek bile istemiyorum
bendede var 3 aydır bu sorun devam ediyor miuı 10.3.5 dede aynıydı miuı 11 dede aynı daha düzelmedi

Oyla:
Üst Alt