Yardım Mi 8 lite root

Mustfagk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aqa
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi10
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
S.a arkadaşlar roottan anlayan birisiyim fakat xiaomi cihazlara root atınca soft brick olan çok var bu yüzden korkuyorum root atmaya ne dersiniz düzgün atarsam soft brick olurmu olmazmı birde telefonda mi hesabını kaldırmak için saat veriyormuş bu saat içinde telefonu kullanamıyormuyuz başka telefonum yok yani değerli yorumlarınız için şimdiden tşk ederim.

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
öncellikle root için bootloader açılacak doğrudur ama saat süresinde yanlış bilgi verilmiş size telefonunuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz.
kilit açılınca uygun bir twrp uygun bir magisk modül ile rootu atar hiç bir problem yaşamazsınız

Oyla:

Mustfagk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aqa
Cihazım
Mi 8
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncellikle root için bootloader açılacak doğrudur ama saat süresinde yanlış bilgi verilmiş size telefonunuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz.
kilit açılınca uygun bir twrp uygun bir magisk modül ile rootu atar hiç bir problem yaşamazsınız
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam peki xiaomi cihazlarda garanti dışı kalıyor mu rootlasak.

Oyla:

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam peki xiaomi cihazlarda garanti dışı kalıyor mu rootlasak.
evet kalır sonra twrp siler temiz bir rom kurarsınız mi flash üzerinden tekrar garanti kapsamına girer

Oyla:
Üst Alt