Çözüldü Mi 8 Lite ROOT

MyKrypton

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilal
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Herkese şimdiden teşekkürler. Konu başlığında da belirttiğim gibi mi 8 lite telefonuma root atmak istiyorum. Bootloder kilidini açtım bu gün. Lakin devamında neyi nerden yükleyeceğimi bilmiyorum. Bu yüzden yardıma ihtiyacım var.
Lazım olursa diye:
MIUI sürüm: 12.0.3.0(QDTMIXM)
Android Sürümü: 10 QKQ1.190910.002

gerekli dosyaların neler olduğunu nerden indireceğimi ve nasıl yükleyeceğimi sırası ile anlatırsanız sevinirim. Birde Android sürümü root atarken fark ediyormuydu hatırlamadığım için internette android sürümü 9 olanlara root atma videolarını denemedim

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Herkese şimdiden teşekkürler. Konu başlığında da belirttiğim gibi mi 8 lite telefonuma root atmak istiyorum. Bootloder kilidini açtım bu gün. Lakin devamında neyi nerden yükleyeceğimi bilmiyorum. Bu yüzden yardıma ihtiyacım var.
Lazım olursa diye:
MIUI sürüm: 12.0.3.0(QDTMIXM)
Android Sürümü: 10 QKQ1.190910.002

gerekli dosyaların neler olduğunu nerden indireceğimi ve nasıl yükleyeceğimi sırası ile anlatırsanız sevinirim. Birde Android sürümü root atarken fark ediyormuydu hatırlamadığım için internette android sürümü 9 olanlara root atma videolarını denemedim

Mi 8 Lite Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz)
Mi 8 Lite OrangeFox Kurulum Rehberi
Mi 8 Lite - Magisk ile Root

MyKrypton

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilal
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam bootloder ı açtım. TWRP yükledim(recovery-TWRP-3.3.2B-0304-XIAOMI8LITE-CN-wzsx150) bundan sonra sadece MAGİSK yüklesem yeterlimidir root için yoksa daha fazla yapmam gereken bir işlem var mı? yada magisk öncesinde yada sonrasında

Magisk yüklemeniz yeterlidir. Zaten stok romda kalacaksanız magisk yüklemezseniz twrp silinme durumu var.

Üst Alt