Soru Mi 8 Lite Root Yapılmalı Mı

Ecostom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eco
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
2 yıldır mi 8 lite kullanıyorum, miui 12 ve android 10 var. Daha güncelleme alır mı, root yapsam ne olur, nasıl yapabilirim, yapmama gerek var mı? Gibi sorulara cevap verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Evet güncelleme alır ancak gelen güncelleme çoğunlukla güvenlik yaması şeklinde olur, cihaza halen daha root atmamış olmanız büyük başarı, root yaparsanız biraz daha özgür olursunuz, öncesinde BL açıp custom rom yüklemeniz gerekmekte.
Aşağıdaki bağlantıdan istediğiniz recovery yükleyebilirsiniz.
Buradan cihaza ait romlara ulaşabilirsiniz.
Buradan da root nasıl yapılır, BL nasıl açılır gibi soruların cevaplarına ulaşabilirsiniz.

Ecostom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eco
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet güncelleme alır ancak gelen güncelleme çoğunlukla güvenlik yaması şeklinde olur, cihaza halen daha root atmamış olmanız büyük başarı, root yaparsanız biraz daha özgür olursunuz, öncesinde BL açıp custom rom yüklemeniz gerekmekte.
Aşağıdaki bağlantıdan istediğiniz recovery yükleyebilirsiniz.
Buradan cihaza ait romlara ulaşabilirsiniz.
Buradan da root nasıl yapılır, BL nasıl açılır gibi soruların cevaplarına ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkürler, iyi ki varsın.

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Valla ben uzun zamandır Root atmadım fakat düzgün rom bulamadığım için atmadım. Tüm romlar hata dolu hangisini atsam bi eksisi var. Fakat atmak şart gibi artık çünkü cihazı saldı Xiaomi.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Valla ben uzun zamandır Root atmadım fakat düzgün rom bulamadığım için atmadım. Tüm romlar hata dolu hangisini atsam bi eksisi var. Fakat atmak şart gibi artık çünkü cihazı saldı Xiaomi.
Düzgün rom derken hocam? Xiaomi.Eu, OneOs, MiGlobe,MMX bu romların stabil sürümleri oldukça başarılı

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Düzgün rom derken hocam? Xiaomi.Eu, OneOs, MiGlobe,MMX bu romların stabil sürümleri oldukça başarılı
Hocam doğru fakat bu romlarda en sevmediğim şey nedense Global kadar akıcı olmamaları ya ben eskisi kadar iyi root, rom işi yapamıyorum ya da başka bir problem var. :D

Üst Alt