Yardım Mi 8 lite rom ve bl kilidi

BeratPlvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berta
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11 11.0.8 global
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese iyi akşamlar cihazım mi 8 lite 128gb orijinal haliyle kullanıyorum ama pil süresi biraz az telefonu kapalı şarj ettiğimde 5-5:30 saat ekran süresi,açık şarj ettiğimde ise 6-6:30 saat ekran süresi alıyorum ben eu beta roma geçsem batarya sürem artarmi akıcılık vs artarmi ve cihazımın 15 ay kadar GENPA garantisi var bl kilidini açsam sonradan yine orijinal Xiaomi global romunu kurup bl kilidini kapatsam garnatiden cikarmi acaba ve bl kilidini gelistirici seçeneklerinden mi açıp kapatıyoruz.Herkese teşekkürler.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Herkese iyi akşamlar cihazım mi 8 lite 128gb orijinal haliyle kullanıyorum ama pil süresi biraz az telefonu kapalı şarj ettiğimde 5-5:30 saat ekran süresi,açık şarj ettiğimde ise 6-6:30 saat ekran süresi alıyorum ben eu beta roma geçsem batarya sürem artarmi akıcılık vs artarmi ve cihazımın 15 ay kadar GENPA garantisi var bl kilidini açsam sonradan yine orijinal Xiaomi global romunu kurup bl kilidini kapatsam garnatiden cikarmi acaba ve bl kilidini gelistirici seçeneklerinden mi açıp kapatıyoruz.Herkese teşekkürler.
Büyük olasılıkla çıkar hocam . Şarj konusu için bence miRoom a geçin hocam . Eu akıcıdır ama miRoom kadar bataryada başarılı değil .

Oyla:

BeratPlvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berta
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük olasılıkla çıkar hocam . Şarj konusu için bence miRoom a geçin hocam . Eu akıcıdır ama miRoom kadar bataryada başarılı değil .
Yani bu 7:30 saat civarı ekran süresi alirmiyim acaba şimdi garantiyi de hiç etmek istemiyorum cunki garantili olsun diye daha fazla para verdik gerçi herşeyi bize kitlerler ama

Oyla:

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Yani bu 7:30 saat civarı ekran süresi alirmiyim acaba şimdi garantiyi de hiç etmek istemiyorum cunki garantili olsun diye daha fazla para verdik gerçi herşeyi bize kitlerler ama
Mi 8 lite da 7 saatin üstüne çıkmak pek zor internet kapalı video filan izlenirse anca oyun varsa zaten görmez normal kullanımda 7 saati geçmez yaani sanmıyorum.
Ama tavsiye rom olarak miroom stabil öneririm.

Oyla:

BeratPlvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berta
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 lite da 7 saatin üstüne çıkmak pek zor internet kapalı video filan izlenirse anca oyun varsa zaten görmez normal kullanımda 7 saati geçmez yaani sanmıyorum.
Ama tavsiye rom olarak miroom stabil öneririm.
Oyun oynamıyorum YouTube Instagram vs sadece bu arkadaş eu betada android 10 da 7:30 -7:50 gibi süreler alıyormuş oyuzden bu rom olayı aklıma takıldı ama garantiyi hiç edicekse bı sure daha böyle kullanicam herallde

Oyla:

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Mi 8 lite da alabilmiş se birşey diyemem siz bilirsiniz çok aşırı ekstra bi fark olmaz ama bi tık daha iyi olabilir.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Oyun oynamıyorum YouTube Instagram vs sadece bu arkadaş eu betada android 10 da 7:30 -7:50 gibi süreler alıyormuş oyuzden bu rom olayı aklıma takıldı ama garantiyi hiç edicekse bı sure daha böyle kullanicam herallde
Hocam rom işlerine daha önce bulaşmadıysanız bence biraz daha bekleyin. Benimde yaklaşık 15 ay kadar garantim vardı kilidi açmadan önce, herşeyi göze almanız gerekiyor. Benim cihazda da oyun yok, sadece sosyal medya ve youtube o da günlük ortalama toplamda 4 saati geçmez. Yani 7.30 saat ekran süresi almam cihaza pek dokunmadığım için. Bu arada ben internete mobilden giriyorum ve onunda pile etkisi var, wifi de belki yarım saat oynayabilir.

Oyla:

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Hocam rom işlerine daha önce bulaşmadıysanız bence biraz daha bekleyin. Benimde yaklaşık 15 ay kadar garantim vardı kilidi açmadan önce, herşeyi göze almanız gerekiyor. Benim cihazda da oyun yok, sadece sosyal medya ve youtube o da günlük ortalama toplamda 4 saati geçmez. Yani 7.30 saat ekran süresi almam cihaza pek dokunmadığım için. Bu arada ben internete mobilden giriyorum ve onunda pile etkisi var, wifi de belki yarım saat oynayabilir.
Eu beta kullaniyonuz herhalde klasör açmaları filan takılma yokmu sizde acaba

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Eu beta kullaniyonuz herhalde klasör açmaları filan takılma yokmu sizde acaba
Şimdilik herhangi bir sorun yok, ilk kurulumdan sonra sebebini bilmediğim bir hata oluştu, cihaz kendini fastboot'a attı, romu yeniden kurdum düzeldi. Dosya yöneticisi olarak solid ve mt manager kullanıyorum, geçişler falan gayet iyi.

Oyla:

BeratPlvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berta
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
4
Teşekkürler hocam daha önce hiç rom kurmadım telefon nasilk utudan çıktıysa güncellemelerini yapıp kullanıyorum sanırım biraz daha beklememd dahaa mantıklı olur.

Oyla:
Üst Alt