Soru Mi 8 lite Pubg mobile artık kasıyor

mert-kart

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
xiaomi mi8 lite
Konular
22
Arkadaşlar benim telefonum pubg mobile da kasmazdı fakat telefonun herhalde ömrü dolduğundan biraz ağıralaştı ve artık yanıma 6 7 kişi gelse telefonum kasmaya başlıyor. Wipe All Data yapsam sorun düzelir mi yoksa başka çözüm var mı

Xiaomici1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Resmi note 7
Konular
41
Arkadaşlar benim telefonum pubg mobile da kasmazdı fakat telefonun herhalde ömrü dolduğundan biraz ağıralaştı ve artık yanıma 6 7 kişi gelse telefonum kasmaya başlıyor. Wipe All Data yapsam sorun düzelir mi yoksa başka çözüm var mı
Yanınıza 6-7 kişi gelmesi ne alaka?

Bedo123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bedir
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
10
Bu dosyayı magiskten kur 90 FPS açılıyor ister 90 da kalsın ister aşırı da kullan.Performansi az da olsa artırıyor

Ekli dosyalar

• Unlock 90FPS.zip
    1,8 MB · Görüntüleme: 7

mert-kart

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
xiaomi mi8 lite
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim istediğim 60fps değil gfx tool falan kullandım ama onlar da kalabalık yerlerde fps düşüşü oluyor benim istediğim sabit fps

Bedo123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bedir
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
10
Benim istediğim 60fps değil gfx tool falan kullandım ama onlar da kalabalık yerlerde fps düşüşü oluyor benim istediğim sabit fps
Valla reis benim cihaz Redmi note 9s senin cihazdan antutu ya göre 2 kat performanslı cihaz ama bizde de oluyor aynısı ,oyunun kendini optimize etmesi gerekiyor yoksa çözüm yoktur.

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
fabrika ayarlarına döndüremyi deneyin hocam.hala kasıyorsa oyunun veyahutta yazılımın güncellemelerinden dolayıdır..

Üst Alt