Soru Mi 8 lite mi yoksa mi note 7 mi?

hitleroyunda

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eyüp
Cihazım
samsunj -j700f
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
7.1.1
Telefon Modeli
Samsung j700f
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle hepinize selamlar dostlarım. 1 ay öncesine kadar mi 8 lite 128gb modelini almayı düşünüyordum fakat fiyatındaki saçma artış sebebinden dolayı almadım(neden arttığını bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim).Önümüzdeki yaza ertelemekte karar kıldım. Acaba note 7 mi almalıyım mi 8 lite mı yoksa beklemelimiyim hiç bilmiyorum fiyatlar bi artıyor bi düşüyor.Cevaplarınızı bekliyorum

bensen63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
network mikrotik
Konular
44
benim elimde mi 8 lite 128 gb modeli var satıp note 7 almayı düşünüyorum

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Yaza kadar bekleyeceksen 2 telefonunda durumu netlik kazanacaktır zaten. Şuan mi note 7 çok yeni ne gibi sorunları olacak belli değil. Mi 8 lite da 10.2.2 çok sıkıntılı bende mi 8 lite ve sorunsuz var ama ben senin yerinde olsam zaten yaza kadar bekliyeceksen herşeyin netlik kazanmasını beklerdim. Hemen alacağım dersen mi note 7 daha iyi bir seçenek fiyatların düşeceğini hiç sanmıyorum ben artık çünkü xiaomi tarafından fiyatlar artacak açıklaması gelmişti bunu fırsat bilen satıcılarda hemen fiyatları artırdı daha da geriye dönüş olmaz gibi... Kağıt üzerinde mi note 7 bazı özellerine göre bence daha iyi gibi duruyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 128gblık model yok ama 3 gün önce karşılaştırmıştım kendimce bir göz atabilirsin... 2000tlm olsaydı ben note 7 alırdım üstelik mi 8 liteda hiç sorun yaşamadım...

Son düzenleme:
Oyla:

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
Fiyat artmasının bir nedeni lansman yaparak giren Xiaomi Teknosa gibi firmalar ile anlaşınca Teknosa GENPA garantili ürüne 500-600 TL kâr marjını bıraktı 1900 TL lik ürün 2500 e çıktı sağ olsun

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D